Row trainer



Sted: Tufte gård
          Vestfold, Horten
Kursadresse: Tufteveien 5, 3180 Nkirke (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 5.900

Romaskinen har blitt fast inventar på de fleste treningssentre. Hvem er bedre enn Olaf Tufte til å gjøre deg til Row Trainer. Olaf Tufte - olympisk mester. i roing har laget en videreutdanning på Concept 2 romaskin for AFPT! Nå kan du endelig bli utdannet instruktør på romaskin.

I samarbeid med AFPT har Olaf Tufte laget kurset ROW TRAINER. Kurset gjennomføres i røffe omgivelser på TUFTE gård og det kommer til å bli svette, læring og latter. Tør du å melde deg på? NB! Max 30 plasser! Førstemann til mølla.

Nå kan du bli Row Trainer. Olaf Tufte, en av landets mest profilerte, populære og profesjonelle idrettutøvere gjennom tidene med en mengde medaljer fra stor mesterskap gir deg den kunnskapen du behøver for å bli Row Trainer.

Gjennom to dager vil du på Tufte Gård personlig coaches av Olaf Tufte som vil lære deg teorien, teknikken og ta deg gjennom praktiske elementer som gjør deg i stand til å beherske denne maskinen.

Innhold
• Teoretisk undervisning
• Praktisk undervisning

Målgruppe for kurset:
Forkunnskaper:
Kurset er åpent for alle, men du må ha erfaring fra baseøvelsene markløft, knebøy / frontbøy og press (militærpress / pushpress).