Reiki 3 kurs langhelg



Sted: Tantrasenteret
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Sagveien 28, 0459 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon og påmelding
Varighet: 3 dager
Pris: 7500

Et Reiki 3 kurs tar deg til et helt nytt nivå av Reiki. På Reiki kurs 3 går du dypt på Reikiveien. Kurset fremmer dyp personlig vekst. Selvutviklingen og den åndelige utviklingen øker enormt. Kurset går over en langhelg, tre dager.

Innhold:
Du lærer enda ett symbol, som gjør alt du hittil har lært av teknikker enda sterkere. Du lærer å gjøre en hjerteinnvielse - den første av de fire innvielsene som gjør Reiki permanent. Med hjerteinnvielsen kan du aktivere Reiki i mennesker for en kortere periode, såkalt prøve-Reiki.

Alt blir så mye sterkere på Reiki 3. Healingen, veksten og alle teknikkene du har lært på Reiki 2. Mang av teknikkene blir i tillegg mye enklere. Du lærer en råsterk egenbehandling.

Det er ikke mulig å repetere selve Reiki 3 kurset, men det vil bli satt opp egne repetisjons-workshoper.

Litt om kursholder:
Liv Seiff er Reikimesterlærer utdannet i The Reiki Network, i Usui / Hayashi / Takata-tradisjon. Hun holder workshoper to ganger i måneden og kurs på alle nivåer: Reiki 1,2,3 og utdannelse av Reikimestere og Reikimesterlærere. Hun fikk Reiki i hendene i 2001 og har holdt kurs siden hun ble Reikimester i 2009. I 2016 ble hun Reikimesterlærer. Hun er utdannet i The Reiki Network, som jobber for høy kvalitet på kursene. Reikimesterutdannelsen tar 2 år. Nå er hun selvstendig Reikimesterlærer.

Med sin vitalitet, sitt sterke nærvær og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredrags- og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk stil, som sammen med store mengder kjærlighet lar alle føle seg sett og hjemme, akkurat som de er.

Forkunnskaper:
Du må ha gått Reiki 1 og Reiki 2. Mellom Reiki 2 og Reiki 3 kurs må det gå 6 måneder, du må ha repetert Reiki 2 minst 1 gang og du må gjennom et intervju.

Pris:
7500,-

Annet:
Kursavgiften er kun refunderbar hvis kurset avlyses (unntatt hvis avlysningen er Covid-19 relatert). Ved sykdom kan kursavgiften flyttes til et senere kurs (max 2 ganger).


Litt om Reiki:
Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto, Japan i 1922 og brakt til vesten via Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. Reiki praktiseres av mennesker over hele verden. Mikao Usui mente selv at verden ville bli et fredeligere sted hvis alle hadde Reiki i hendene. Reiki gir nye krefter, dyp healing, styrker immunforsvaret, gir bedre helse, dyp hvile og avslapning, indre ro og sterk åndelig og personlig vekst. Det er en fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag. Når du har det godt har alle rundt deg det godt. Derfor er det aller viktigste i Reiki egenbehandlingen. Å behandle seg selv med Reiki. En gyllen times bading i Reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, planter og maskiner. Min retning har følgende nivåer: Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3, Reikimester og Reikimesterlærer.

Vis flere tilsvarende kurs: