Praktiske mentoring ferdigheter - Bed. internt - Digitalt



Kursarrangør: Inklude
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Utvikle dine nøkkelferdigheter som mentor med vårt kurs "Praktiske mentoring ferdigheter". Lær aktiv lytting, effektive spørreteknikker, gi konstruktiv tilbakemelding, og styrk menteens selvtillit og motivasjon gjennom praktiske øvelser og case-studier.

Innhold
Kurset "Praktiske mentoring ferdigheter" gir en dypdykk i de essensielle ferdighetene som kreves for å bli en effektiv mentor. Vi starter med en introduksjon til praktiske mentoring ferdigheter, der du får innsikt i mentorrollen og dens betydning. Du vil lære og øve på aktiv lytting, en kritisk ferdighet for å forstå menteens behov og perspektiver.

Videre fokuserer vi på effektive spørreteknikker som hjelper deg å veilede menteen mot selvinnsikt og løsning av egne utfordringer. Å kunne gi konstruktiv tilbakemelding er en annen sentral del av kurset; du vil lære hvordan du kan gi ærlige tilbakemeldinger på en måte som fremmer vekst og læring.

Et annet viktig aspekt er bygging av menteens selvtillit og motivasjon. Vi diskuterer strategier for å styrke menteens tro på egne evner og opprettholde motivasjonen over tid. Gjennom hele kurset vil vi bruke case-studier og praktiske øvelser som gir deg muligheten til å anvende teorien i praksis, slik at du føler deg trygg i mentorrollen når kurset er fullført.

Målgruppe:
Kurset kan tilpasses deres nivå og målgruppe, samt holdes både fysisk og digitalt.

Kursekspert:
John Brenne er en dreven foredragsholder som brenner for å lede med hjertet. Han har jobbet som personalleder og HR-leder og har videreutdanning innenfor ledelse og konflikthåndtering.

I 2024 startet han Inklude, som hjelper bedrifter med å lage programmer innen inkludering og sosial bærekraft.

Språk:
• Kurset holdes på norsk