Praktisk revisjonskurs for matindustrien



Kursarrangør: Aquatiq Consult
Sted: Quality Airport Hotel
          Akershus, Ullensaker
Kursadresse: Lokevegen 7, 2067 Gardermoen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid:
Dag 1 kl 10:00 - 17:30
Dag 2 kl 09:00 - 17:30
Dag 3 kl 07:00 - 17:00
Varighet: 3 dager
Pris: 13.950
Neste kurs: 01.04.2025 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien. Gjennomføring av en revisjon krever øvelse. Vi har over flere år utviklet et unikt revisjonskurs, hvor vi praktiserer «learning by doing». Kurset gjennomføres kun 2 ganger pr år og har begrenset antall plasser.

Innhold:
Gjennom en kombinasjon av teori og praktiske øvelser, guider vil deltagerne trinn for trinn gjennom revisjonsprosessen. Vi benytter BRCGS Food som revisjonskriterie. For best mulig læring avslutter vi kurset med en praktisk revisjon på en vertsfabrikk, som for vårens kurs er KiMs. Foredragsholdere observerer deltagere i revisjonsgruppene, og det gis tilbakemeldinger på deres utførelse av revisjonen.

Agenda:
• Planlegging og ledelse av et revisjonsprogram
• Gjennomgang av revisjonsprosessen
• Kommunikasjon og revisjonsmetodikk
• Forberedelse av en enkelt revisjon mot utvalgte kravpunkter i BRC
• Utarbeidelse av sjekklister
• Rapportering og oppfølging av tiltak
• Formulering av avvik
• Revisjon av virksomhet

Deltagerne vil få:
• Få nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere:
• Interne revisjoner i egen eller hos andre matrelaterte virksomheter
• Revisjon av underleverandører
• Forstå revisjonens rolle i det systematiske kvalitetsarbeidet
• Få en bedre innsikt i hvordan finne årsaker til uønskede hendelser og gjennomføre effektive korrigerende og forebyggende tiltak.

Målgruppe for kurset:
Kurset er rettet mot personell i matbransjen som har som oppgave å lede, delta eller gjennomføre interne revisjoner, leverandørvurderinger, hygienerunder, eller annen form for inspeksjon eller vurdering av ulike system for mattrygghet. Kurset passer også for tilsynspersonell som ønsker å lære revisjonsteknikk.

Eksamen / sertifisering:
Eksamen er frivillig