Powerpoint - Videregående



Kursarrangør: Universitetet i Stavanger
Sted: Universitetet i stavanger
          Rogaland, Stavanger
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 1 dag
Pris: 3.200

Kurset retter seg mot personer som bruker PowerPoint som presentasjonsverktøy, og som ønsker ytterligere fordypning i programmets funksjoner og verktøy. Vi vil gå gjennom de mer avanserte funksjonene i PowerPoint. I tillegg vil vi se på metoder for å arbeide mer effektivt i programmet.

Vi vil i tillegg arbeide med multimediaeffekter som animasjoner og filmer, samt se på viktigheten av riktig fotobehandling og bruk av illustrasjoner.

Kursinnhold:
-Kurset tar for seg mer avanserte funksjoner i PowerPoint. Du får en grundig innføring i utformingsprosessen, da god planlegging er viktig for å oppnå målet med presentasjonen.
-Bilder, objekter og diagram kan settes inn, tilpasses og formateres, slik at de passer til budskapet. For å beskrive prosesser kan du bruke flytskjema og SmartArt-grafikk.
-PowerPoint inneholder muligheter for animasjon av tekst og objekter, samt innsetting av video og lyd.
-For enklere navigering i presentasjonen, kan du sette inn hyperkoblinger og handlingsknapper, eller lage tilpassede framvisninger.

Målgruppe for kurset:
Kurset retter seg mot personer som bruker PowerPoint som presentasjonsverktøy, og som ønsker ytterligere fordypning i programmets avanserte funksjoner.

Forkunnskaper:
På nivå med grunnkurs i PowerPoint, eller tilsvarende kjennskap til programmet.

Målsetning:
Kunne lage avanserte presentasjoner, og kombinere Microsoft PowerPoint med andre programmer.