Personlig kurs i Las Vegas



Kursarrangør: Genuine Connections
Sted: Las Vegas
          Utlandet, USA
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Vi tilbyr personlig kurs i Las Vegas. Er du klar til å skape livet du drømmer om?Vi designer dette kurset spesifikt til dine ønsker og behov. Her er noen av temaene vi kan velge å jobbe med:

• Suksess og selvutvikling - Bli den personen du ønsker å være.
• Livsstilsdesign - Skap det livet du ønsker å leve.
• Innflytelse og påvirkningskraft - Kunsten å få det du vil ha.
• Sjekking fra A - Å - Møt hvem som helst, hvor som helst.
• Avanserte sexteknikker som vil endre ditt sexliv for alltid.
• Forholdsbygging - Skap den type forhold du vil ha.
• Hvordan skape det sosiale livet du drømmer om.
• Og nesten hva som helst annet - om ikke vi kan lære deg det, så kjenner vi noen som kan!



Ønsker du å få mer ut av livet?

"Du er så heldig.." hører jeg ofte. Jeg hører det fra mennesker som ønsker at de kunne gjøre det jeg gjør, at de hadde mer frihet, mer eventyr, flere eller bedre forhold, eller bare mer lykke i livet sitt.

"Hell har ingenting med saken å gjøre," er som regel svaret mitt.

Det er nemlig opp til hver av oss å skape det livet vi ønsker oss. Jeg har jobbet, feilet, prøvd på nytt, fått det til - og så videre, for å skape det livet jeg har i dag. Et liv hvor jeg har friheten til å gjøre ting som å flytte til Las Vegas, bare fordi jeg har lyst. Et liv hvor jeg har fantastiske forhold med kvinner, hvor jeg er omringet av venner, eventyr og aktiviteter.

Det er mange ting vi kan ønske oss, og like mange ting vi kan skape for oss selv - vi trenger bare å vite hvordan.

Over mine 10+ år i selvutviklingsverdenen har jeg samlet rundt meg eksperter på nærmest alle aspekter av livet, mennesker som jeg anser som både venner og kolleger. Sammen tilbyr vi nå en læringsopplevelse designet for å gi deg et enormt løft i ditt liv, slik at du kan skape det livet du ønsker deg, enten det handler om hva du gjør, hvordan du gjør det - eller hvem du gjør det med.

Ønsker du flere kvinner i ditt liv? Mer frihet? Mer trygghet og tillit til deg selv? Bedre sosiale sirkler? Flere eventyr?


Hvordan funker det:

STEG 1: Ta kontakt og design ditt kurs

Det første steg i prosessen starter når du tar kontakt med oss gjennom skjemaet nederst på denne siden. Fortell oss litt om deg selv, og hva du ønsker å lære eller endre i livet ditt - eller med eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi svarer innen 48 timer, og innleder en videre samtale om kursdetaljer, hvilke datoer som passer for deg og alt annet du måtte lure på eller trenge å vite.

STEG 2: Book dine billetter.

Når vi har avklart tid og innhold for kurset, kan du trygt bestille dine flybilletter til Las Vegas. Transport, opphold og alt annet tar vi oss av, så det eneste du trenger å gjøre er å huske og pakke passet og komme deg fra der du er til her vi er.

STEG 3: Ankomst, bosted, undervisning & eventyr.

Når du lander i Las Vegas vil du møtes av oss på flyplassen, før vi setter kursen til huset du skal bo i sammen med Torkel og Johnny gjennom uken din her. Deretter starter undervisningen, som blir fordelt mellom samtaler, coaching, undervisning og - om relevant - praksis.

Timeplanen skaper vi underveis, slik at du har alle mulighetene du ønsker til å både lære, slappe av i sola, og dra på eventuelle du måtte ønske å ha mens du er her. Vi sosialiserer sammen, og gjennom oppholdet ditt her vil du ta del i vår hverdag og våre opplevelser.