Passeringskurs nybegynner - nivå 1



Kursarrangør: Dyreatferdssenteret
Sted: Østfold
Østfold
Kursadresse: Nesveien 320, 1514 Moss (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 dager
Pris: 4.900

Vi tilbyr passeringskurs for nybegynnere på nivå 1. Bjeffer hunden din på andre hunder/mennesker i møtesituasjoner? Blir hunden din overlykkelig og over-entusiastisk i forventing om å få hilse på andre hunder/mennesker på tur? Drar den i båndet og kanskje kaster seg frem mot andre hunder?

Passerings-problematikk er nok den vanligste utfordringen hundeeiere sliter med i forhold til hunden sin. Dette kan være problemer med å passere andre hunder, utagering mot sykler, skateboard, joggere, folk etc. Det er ulike årsaker til at hundene reagerer, og hvorfor akkurat din hund oppfører seg slik den gjør vil du få hjelp til å forstå på kurs. Noen hunder reagerer fordi de synes ting er skumle, mens andre reagerer i frustrasjon for ikke å få komme bort til det de ønsker.

Uavhengig av årsak er dette heldigvis noe vi kan jobbe med. På kurset møter du vår atferds-konsulent som er ansvarlige for kurset, og alle instruktører og figuranter du møter har selv erfaring fra å jobbe med passerings-problematikk med egne hunder.

På våre kurs jobber vi kun med etiske, forskningsbaserte og positive metoder for å endre hundens følelser og forventninger i møtesituasjoner. Vi holder oss oppdatert på ny kunnskap innen dette feltet, og endrer derfor kursopplegg jevnlig for å sikre at deltakerne og hundene får best mulig hjelp – og dermed best mulig resultat.

Datoer: Helg 1: 12-13/8 kl. 10:00 – 14:00 begge dager.
4 treningskvelder: torsdag 17/8, 24/8, 31.8 og 7.9 kl. 18:00 – 20:30.
Du får opplysning om oppmøtested når kursinformasjonen sendes ut.

Som deltaker på kurset er det nødvendig å disponere bil, da hundene er i bilen i pauser.

Pris: 4900,-

Instruktører: Karolin Spindler og Karin Mohn Engebretsen. Vi har fokus på tett veiledning og begge instruktørene har lang erfaring i trening av hund.

Max antall deltakere: 6 hunder. Dette innebærer tett oppfølging av instruktører med maks 2-3 ekvipasjer per instruktør, mer effektiv trening og mindre venting i løpet av kurset.

Hva du får: Utarbeidet skriftlig materiale, 18 timer teori og praksis, individuell oppfølging.

Innhold: Teori og praksis relatert til hvordan du skal trene hunden til å passere andre hunder uten å utagere.

Påmelding: https://forms.office.com/e/Wy2GtYvZQA

Påmelding er økonomisk bindene, se mer om kjøpsbetingelser: https://dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/