Parkurs trinn 1. «Fra sjel til sjel og hud mot hud»



Kursarrangør: InnerLife - Akademiet
Sted: Bjørk kursgård
          Hedmark, Hamar
Kursadresse: Løkenvegen 73, 2344 Ilseng (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Oppmøte torsdag kl 15:00. Kurset avsluttes søndag 18:00
Varighet: 4 dager
Pris: 4.900

Et kurs som gir dyp næring til parforholdet. Med tantralærer Shalini Lind på vakre Bjørk kursgård!

Tantra er Kjærlighetens og Gledens livskunst som dere vil få et innblikk i og dele med hverandre gjennom denne helgen. Ved å gi oppmerksomhet til det gode og vakre dere ser i hverandre, sjel til sjel, og gi tid til sanselig nærvær, hud mot hud, bringes dere gradvis inn i den tantriske ånd.

Hver dag får dere trene litt mer på å dele Tantrisk Massasje med hverandre. Dere trener på tilstedeværelse, lette, varsomme strøk, og følelsen av å gi hverandre nytelse. Massasjen er erotisk, men ikke seksuell, slik at den som mottar kan få kjenne nytelsen i egen kropp. Det å ha tid nok til hverandre på denne måten, vil vekke til live en dypere kjærlighet enn vi har plass til i hverdagen. Men det kan også være sårbart. Lengsel og savn, sjenanse og usikkerhet kan dukke opp, selv etter mange års samvær. Derfor trenger dere å være tolerante overfor hverandres følelser og forskjellighet. Det blir satt av godt med tid til små samtaler dere i mellom, men noe parterapi er dette ikke dette.

I InnerLifeTantra praktiserer vi «de fire sanne Nytelser», som er vår evne til å bli berørt av Skjønnhet, takknemligheten vi kjenner i det Sanselige, og varmen og nærværet vi finner i Intimiteten. Det å bringe disse tre formene for nytelse inn i egen hverdag, er en del av forberedelsen til å ta hverandre imot seksuelt i det vi kaller «Hellig sex – Hellig nytelse».

Dette er ikke et kurs i tradisjonell seksualitet og det er ingen aktiv sex under kurset. Dere får lære om de syv trinnene i «Hellig sex – Hellig nytelse». Det tar dere med hjem og lar dere inspirere av til å skape et nytt rom for deres seksuelle møter.

I Tantra er den erotisk livskraften en vitaliserende energi for egen kropp og sjel og ikke minst for parforholdet. I det erotiske ligger kåtheten, tiltrekningen og lysten til å leke, elske og være sammen, men også bære byrdene sammen. Det erotiske er en form for kjærlighet, Eros, som har med den sanselige og intime måten vi er tilstede i livet, overfor oss selv, i parforholdet og overfor andre mennesker. Da handler ikke det erotiske om sex, men noe vi kan ta med oss inn i seksualiteten. I Tantra legger vi like stor vekt på din selvstendighet i forhold til partner, som det å overgi deg fullstendig til din kjære. Det er ikke alltid så lett. Derfor anser vi den erotiske kjærligheten for å være en livskunst vi trenger å lære.

Det samme erotiske livskunsten ligger til grunn for den tantriske massasjen, hvor vi trener på å bevare den erotiske følelsen i egen kropp, som giver og som mottager. Det stimulerer til sensualitet, nærvær og giverglede som vi tar med inn i parforholdet.

For deg som mann er tantrisk massasje en måte å flytte fokuset fra ditt underliv, for å tillate den erotiske følelsen å gjelde hele kroppen og videre stige opp til ditt hjerte. Det gir en gledesfylt nytelse, hvor du kan være deg selv uten å prestere eller erobre.

For deg som kvinne er tantrisk massasje en måte å oppdage hvordan du fullt og helt kan motta nytelse. Det er ingen som vil noe med ditt underliv akkurat nå. Nytelsen er for deg alene. Da vil du erfare at det er du åpner deg seksuelt på en ny måte.

Når dere kommer hjem, vil dere fortsette å gi hverandre tantrisk massasje. Etter hvert vil dere skjelne, når intimiteten er en erotisk lek og når dere vil bringe den inn i det seksuelle.


Kurset innbefatter full kost og losji

Vis flere tilsvarende kurs: