PILOTKURS: Reiki 1 selvstudie u. audio



Kursarrangør: Universal Reiki
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Innenfor 30 dager etter påmelding Velg fra oppsatte kurs 1 og 2 for å sette sammen deres 1+2 kurs eller avtal egne datoer med meg.
Varighet: 3 dager
Pris: 700

Lyst til å lære Reiki healing i selvstudieform og være pilot på en nylansert selvstudiekurs? Da passer dette kurset for deg. Det er online og går i utgangspunktet over 2 dager men du kan fordele det over flere dager om det passer bedre. Å være pilot innebærer å gi tilbakemelding om evnt. feil.

Kurset er både dypt og bredt, det er basert på at man selv leser seg igjennom en presentasjon samt 4 obligatoriske 1-1 videosamtaler med meg hvorav en innledningsvis, en midt i kurset for en høytidelig obligatorisk seremoni med kraftfull, rensende og healende effekt, en samtale avslutningsvis i kurset for spørsmål og svar og en oppfølgingssamtale etter 21 dager. Utover dette blir jeg Reikimentor ved behov.
Ordinær pris for kurset er 1800 (gjelder ikke piloter) inkl 3-4 videosamtaler, et 70 siders innholdsrikt kompendium og signert diplom på epost.

PILOTPRIS
Jeg søker nå piloter som kan teste dette kurset og gi meg tilbakemeldinger på evnt skrivefeil, tekniske feil, opplevelsen av kurset osv.
Pilotpris er kr 700 inkludert alt nevnt samt også en innledende videosamtale i tillegg til en samtale midtveis og avslutningsvis. Deltagere får selv også den kraftigste "Reikidosen" man kan få, jeg forklarer såklart hvorfor og hvordan i innledende samtale??
Pilotene må være over 18 år, være fortrolig med å lese seg gjennom en norsk presentasjon samt forstå engelsk da det er noen engelsktalende internasjonale Reiki videoer i kurset. Det stilles ingen krav til forkunnskaper, evner, tro osv, REIKI ER FOR ALLE??

Kurset tar i utgangspunktet maks 3 dager men pilotene kan gjennomføre innenfor en ramme på 6 dager sammenhengende og helst så snart som mulig.
Dette er en gylden mulighet til å kunne delta på Reiki 1 for en meget lav pris og likevel få svært grundig opplæring forutsatt at man selvfølgelig leser alt og fullfører kurset.

OM MEG
Jeg har holdt både tradisjonelle og nettbaserte kurs i snart 10 år og har fått bare topp score på mine elevers evalueringer. Jeg er selvfølgelig sertifisert Reikilærer og har fullført Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3 master faktisk tre ganger hvorav to som inkluderer også det vi kaller for USUI spirituelle metode, samt Tibetansk Reiki. Alt jeg selv har lært, egen fordypning og erfaringer er medtatt i kursene mine. Og selvfølgelig inkluderer det alt obligatorisk både for den japanske opprinnelige Spirituelle metode og den mer vestlig vridde og tekniskorienterte metoden, samt massevis av bonusmateriale?.


FUN FACTS OM REIKI:
?Reiki er både energi- og berøringsterapi (healing)
?Reiki er både en energi, en healingmetode og et system for selvutvikling
?60 minutter Reikibehandling tilsvarer 3-4 timer med søvn??
?Effekten er umiddelbar og virker i opptil mange dager etterpå
?Reiki er en av verdens mest benyttede healingmetoder
?Det er anslått at omlag 60 millioner mennesker praktiserer Reiki (ikke dokumentert)
?Reiki tilbys som behandling på mange offentlige sykehus rundt i verden, bla i USA
?På Harward University Medical School har de etter omfattende forskning på Reiki konstantert at Reiki har en fordelaktig virkning
?Mange kirurgiske team på sykehus rundt i verden utøver Reiki før og etter operasjoner for at den skal bli vellykket og for at sårene til pasientene skal gro fortere
?Reiki kan benyttes på alt som består av energi, altså ALT
?Alle kan lære - og praktisere - Reiki uavhengig av tro, evner og forkunnskap.
Det er mange veier til Rom, Reiki er en magisk snarvei??
Til andre Reikilærere...:
Hold kurs og hjelp folk inn i Reikis magiske verden, menneskeheten trenger det mer enn noensinne ??. Men... vær så snill å skriv egne tekster, ikke kopier min?? Takk??

Kursmateriell

Komplett kompendium

Eksamen / sertifisering

Signert diplom sendes på epost.
Tittel etter fullførte kurs: Reiki praktiserende

Uttalelser

Tidligere deltagere av mine Reiki kurs, både i fysisk form og online, har gitt topp score på innhold, opplevelse og nytte av kurset.

Vis flere tilsvarende kurs: