PADI Night Diver Specialty



Kursarrangør: Oslofjorden Dykkesenter
Sted: Vollen Marina
          Akershus, Asker
Kursadresse: Slemmestadveien 416, 1390 Vollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 1.990

Begynt å bli lei av dagslyset? Begynner det å bli litt kjedelig å dykke samme stedet hver uke? Hvorfor ikke prøve nattdykking? I Norge er det jo slik at det blir tidlig mørkt store deler av året, og i mørket våkner havets skapninger til liv og her har du sjansen til å se dem i full utfoldelse!

Farger og opplevelser blir mer intense i lysstrålen og hele undervanssverdenen skifter karakter. Dette er derfor nattdykk er genialt om du begynner å bli lei det vanlige dykkestedet, alt blir totalt forandret!! Når du først får smaken på nattdykk blir du hekta, og driver du med foto kommer mange av de beste bildene fra nattdykk!

Gjennomføring:
For å delta må du være 12 år og ha Open Water Diver sertifisering eller tilsvarende fra en annen organisasjon

For å kunne gjennomføre dykkerkurs i Norge må du ha legesjekk, men dette kravet gjelder kun for grunnkurset. Du må likevel fylle ut dette Medisinsk Skjema 2022_PDF og om du må svare ja på noe på skjemaet og du ikke kan forevise legesjekk for dykking som er nyere enn 12 mnd, må du ta legesjekk. Kravet om legesjekk gjelder også om du har har alvorlige endringer i helsetilstand siden sist legesjekk for dykking, uavhengig av tidsforløp. Kurset består av en teorikveld og 3 dykk i sjøen.

Hva lærer du:
På kurset lærer du planlegging og organisering av et nattdykk. Kommunikasjon med buddy må skje ved hjelp av lyssignaler, noe du lærer under kurset. Du lærer også mer om navigasjon i mørket, samt om dyrelivet. (Om natta blir f.eks enkelte haier mer aktive, noe du kan oppleve på nattdykking f.eks i Rødehavet.)

Hva må du ha med:
Vi anbefaler å bruke eget utstyr om du har det, hvis ikke er det selvsagt mulig å leie hos oss.

Hva skjer etter kurset?
Etter kurset er det på tide for deg å dykke mer nattdykk selvfølgelig! Du har nå mulighet til å kunne dra ut på ettermiddager og kvelder etter jobb for å kunne drive med favoritthobbyen din

Utstyr du må ha selv er ABC-utstyr (Maske, snorkel og svømmeføtter) hoved lykt og backup lykt. Mangler du noe kan dette kjøpes under kurset med 10% kursrabatt.

Vis flere tilsvarende kurs: