Oppstartskurs i SEO og Adwords- bedriftsinternt



Kursarrangør: Nettpilot
Sted: Oppland
Oppland
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale

Vi utfører en rask ekspertvurdering og konkret SEO analyse med gjennomgang av din nettbutikk. Du får en personlig videokonsultasjon med senior SEO rådgiver. Søkemotoroptimalisering/SEO for nettbutikker og merkevarer har blitt en del vanskeligere.

Først og fremst fordi det er ganske mange nettsteder og nettbutikker online etterhånden. Har du akkurat lansert en ny nettbutikk og vil komme godt fra start, eller har du hatt en nettbutikk lenge som sliter med å oppnå gode organiske resultater og gratis trafikk fra søkemotorene?

Vi hjelper deg med å skaffe kunnskap om hvor det kan være problemer, hva som virker og hvorfor det virker. Vi kan også hjelpe deg med å gjennomføre de nødvendige tiltak.

Hos Nettpilot har vi jobbet med Søkemotoroptimalisering og hatt fokus på å bygge nettsider som er lette å finne i søkeresultatene, i mer enn 16 år. På kundelisten er det både E-handelskonsern, håndverkere og advokatfirmaer. Vi har fulgt noen av våre kunder, fra de fikk sitt første online salg, til de oppnådde sin første million i omsetning på en måned. Vi har også jobbet med SEO for flere av Norges største selskaper og bransjeledere i voldsomt konkurranseutsatte markeder.

Samtidig har vi levert software til over 800 norske mindre og mellomstore nettbutikker bygget på WordPress og Woocommerce plattformen, så vi vet hvilke utfordringer en typisk norsk nettbutikk i vekstfasen, sitter med. Vi vet både hvordan det er å være nettbutikk eier og hvordan det er å være digital markedsansvarlig. Vi vil gjerne by på vår erfaring og kompetanse for å hjelpe selskapet ditt med sine neste SEO steg, uten for mye tåkesnakk.

Vi kan levere en rask, effektiv og grunnleggende analyse av din nettbutikk og ditt nettsted, ditt online forretningskonsept og ditt markedspotensiale med fokus på søkemotorvennlighet og innhold.

Alt foregår uten reisetid og ekstra unødvendig bruk av tid, via videokonferanse, der vi kobler oss sammen med nøkkelpersoner hos dere, og benytter enten Skype, Teams, Google Meet, Zoom eller Whereby. Vi er ganske komfortable med videkonsultasjoner. Slik kan vi enkelt samle flere personer og jobbe effektivt med viktige problemstillinger.

Dette pakketilbudet er utviklet fordi vi har opplevd at en del av våre kunder i utgangspunktet er usikre på hvor mye de bør satse på SEO og optimalisering av sin nettbutikk, og hva de eventuelt skal satse på og hvilke elementer de skal gripe tak i først: Eksisterende innhold, teknisk løsning, eller produksjon av nytt innhold.

Samtidig er mange også ganske usikre på hva det vil si å binde seg til en fast partner når det gjelder SEO, webtekster og innholdsarbeide. En begrenset SEO konsultasjon som dette via videokonferanse, med fokus på SEO for nettbutikken din, er en god måte å begynne på.

Både webmastere, markedsansvarlig, innholdsansvarlige, nettbutikkeiere og produktsjefer bruker oss jevnlig.

Nettpilots oppstartskonsultasjon inkluderer oppstartsbrief via videomøte eller epost + grunnleggende analyse av den SEO messige helsetilstand til nettbutikken, samt en times videokonsultasjon. Vi kan også avtale å lage en presentasjon rettet mot bestemte aktører eller personer i selskapet ditt, mot tillegg i pakkeprisen.


Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Dette passer for deg
• som har en norsk nettbutikk med gode og etterspurte produkter som dekker et synlig behov i markedet.
som er usikker på hvordan man håndterer SEO for nettbutikker og E-handel
som ønsker å jobbe mer effektivt og målrettet med prioritering av søkemotoroptimalisering i nettbutikken.