Online klasser i Qigong, Taiji og Meditasjon



Kursarrangør: Qigongsenteret
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Mandag kl 19-19:45 (Taiji/Qigong m/Harald)
Pris: 349 pr måned

Qigongsenteret har nå et av Norges største videobibliotek innen Qigong, Taiji og Meditasjon. Deltar du på Ukentlige online klasser får du tilgang til en kombinasjon av Live klasser og de beste klippene med relevant innhold tatt ut fra våre retreats og tidligere Livesendinger.

Innhold:
Har du deltatt på fysisk undervisning hos oss eller vært med på et av våre online intro/videregående kurs er du velkommen til å delta på ukentlige online klasser.

Hva er opplegget?
Vi har endret oppsettet for vårt Ukentlige online abonnement, for å tilrettelegge for stekere fokus, bedre progresjon og fordypning i treningen. Hva betyr dette i praksis for deg?

Live klasser:
Du vil få tilgang til Live klasser hver mandag, med fokus på Taiji/Qigong:
Mandag kl 19:00-19:45 - Taiji/Qigong m/Harald

Månedlig filmsamling Meditasjon:
Hver måned vil du få tilgang til en månedens filmsamling med 1 times meditasjonsøkter med Lars Johan Bjørkevoll som instruktør. Hver samling inneholder 4-5 økter pr. mnd.

Qigong fokuspakker:
Med et online abonnement hos oss får du tilgang over 200+ Qigong økter - som vi har delt inn i ulike fokuspakker. Hver enkelt filmsamling er koblet opp mot et kroppsområde og øvelser knyttet til dette. Mesteparten av filmsamlingene våre inneholder øvelser og teori fra det anerkjente Qigongsystemet Taijiwuxigong.

For at det skal bli enkelt for deg å finne en økt som passer med tiden du har tilgjengelig, har vi delt inn hver enkelt filmsamlingene i kategoriene: 10 min m/musikk, 45-60 min økter, og Ekstra materiell.

Du finner live klasser, fokussamlinger og meditasjonsamlinger, under "Mine klasser" når du har logget inn i vår online plattform Uscreen.

Lærere:
Harald Øygard, Lars Johan Bjørkevoll, Merete Askildsen, Jim Klarp.


Hvordan deltar du?
For å delta kjøper du et Ukentlig online abonnement i vår online plattform Uscreen. Dette gir deg tilgang til økter innen Qigong, Taiji og Meditasjon, ledet av noen av Norges mest erfarne instruktører.

Klikk på knappen "Kjøp tilgang" som tar deg til vår online plattform Uscreen for gjennomføring av betaling.

Har du allerede deltatt på online kurs hos oss tidligere, logger du inn med ditt brukernavn og passord, og deretter fullfører kjøpet. Skulle du ha problemer med å innlogging for kjøp, kontakt Merete på telefon 99106597.

Hvis du ikke har bruker registrerer du ny og følger instruksjonene. Husk passordet du velger her, da du vil trenge det når du skal logge inn i online plattformen for å følge kurset.

Betalingen går via kort og abonnementet løper til du selv sier det opp.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære Qigong og Taiji