Omstilling og innovasjon i styrerom - webinar



Kursarrangør: Styreforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 08:30 - 09:30
Varighet: 1 time
Pris: 2.750
Neste kurs: 11.11.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om omstilling og innovasjon i styrerom som webinar. Ett komprimert og nyttig kurs med mange verdifulle tips og råd, "live" med styrekonsulent - enten via Teams eller Zoom. Mulighet for å stille spørsmål mm. underveis.

Innhold:
Er du / dere nok forberedt på å takle endringer? Har dere nok fokus på innovasjon? Har dere de rette verktøy og tankemodeller for å håndtere raske skift i omgivelsene? Har dere en kultur for innovasjon og omstilling? Har dere gode planer for å bli mer bærekraftig? Har dere en plan for å utvikle nye forretningsmodeller eller forretningsområder? Har dere et potensiale for å utnytte de kommersielle muligheter som ligger i bærekraft?

Vi gir deg innsikt og inspirasjon til hvordan dere kan jobbe med innovasjon, omstilling og bærekraft og demonstrerer hvilke verktøy og tankemodeller som kan hjelpe dere her. Hva er essensielt viktig å tenke igjennom? Hva er riktig for dere? Få nyttige tips, spørsmålsstillinger og avklaringer du kan ha stor nytte av! Vi har masse erfaring å dele med deg, og som kan spare deg mye tid. De kan også spare deg for dyrekjøpte forsinkede aha-opplevelser.

Agenda:
• Hva er styret og ledelsen ansvar i forhold til innovasjon og bærekraft
• Metoder for å oppdage potensielle bransjeskift og vurdere risiko for disrupsjon
• Gapet mellom bedriftens omstillingsbehov og evne
• Bærekraft og lønnsomhet
• Bærekraftige forretningsmodeller som driver for innovasjon og konkurransefortrinn
• Hvordan balansere fokus på kjernevirksomhet og fremtidig vekst og utvikling
• Hva skal til for å skape en kultur for innovasjon og omstilling
• Hvordan strukturere og organisere innovasjonsarbeidet
• Verktøy, sjekklister og metoder for innovasjon, omstilling og bærekraft
• Hva Styreforeningen kan hjelpe deg med videre

Link til kurset:
Dagen før kursdato kl 11:00 mottar du påminnelse og link til kurset som leveres via Teams - alternativt - via Zoom. Dersom du mot formodning ikke har mottatt kurslinken pr. epost 1 time før kursstart - bør du sjekke ut din spamboks - alternativt kontakte oss på: post(at)styreforeningen.no / Telefon: 22 99 77 00 for å få link tilsendt på nytt.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om omstilling og innovasjon i styrerom som webinar

Kursmateriell:
Det inngår ikke skybaserte filmapper med materiell og hjelpemidler for øvrig i våre GRATIS medlemskurs, men vi viser til artikler, hjelpemidler, dokumentmaler mm på medlemsportalen under kurset slik at du kan benytte deg av det i ettertid.