Nybegynnerkurs i kinesisk kalligrafi (1 til 1 privat kurs)



Kursarrangør: Lær Kinesisk
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Monday - Freday 8 am - 8pm or Saturday - Sunday 9 am- 4.pm
Varighet: 1 time
Pris: 1449
Neste kurs: 30.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Kurset er designet for de som er ivrige etter å utforske skjønnheten og tradisjonen i kinesiske tegn gjennom kalligrafiens kunst. Dette personlige kurset gir en unik mulighet til å dykke ned i en århundgam gammel tradisjon samtidig som du utvikler dine kunstneriske og språklige ferdigheter.

Kursoversikt:
Dette nybegynnerkurset er perfekt for studenter med lite eller ingen erfaring i kinesisk kalligrafi. Våre ekspertinstruktører vil veilede deg gjennom grunnleggende prinsipper for skriving av kinesiske tegn med riktig penselteknikk, strekrekkefølge og struktur. Du vil lære hvordan du kontrollerer penselen, forstå betydningen bak hvert tegn, og sette pris på balansen og formen som definerer kinesisk kalligrafi.

En-til-en undervisning:
I dette private, en-til-en kurset vil du få personlig oppmerksomhet for å sikre din fremgang. Kurset kan tas ansikt til ansikt, noe som gir en mer immersiv læringsopplevelse. Din instruktør vil jobbe tett med deg, gi skreddersydd tilbakemelding for å hjelpe deg med å forbedre både kalligrafikunnskapene dine og forståelsen av kinesisk kultur.

Hvem bør melde seg på:
Dette kurset er ideelt for:

Nybegynnere med interesse for kinesisk kunst og kultur
Lærere som ønsker å forbedre sin forståelse av det kinesiske skriftsystemet
Personer som søker en avslappende og kreativ måte å engasjere seg med det kinesiske språket på

Fleksibel timeplan:
Klassene er planlagt for å passe dine behov, og gir fleksibilitet til å lære i et tempo som passer deg. Enten du foretrekker en ukentlig økt eller mer intensiv trening, er kursstrukturen tilpasset dine preferanser.

Oppdag elegansen til kinesiske tegn og den meditative praksisen med kalligrafi med vårt nybegynnerkurs i kinesisk kalligrafi ved LC Chinese School!