Norskprøven Forberedelseskurs



Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Mondag - Friday 9 am - 10.30 am 2 pm - 3.30 pm 5 pm - 6.30 pm 7 pm - 8.30 pm Saturday and Sonday 10 am - 11.30 am 3 pm- 4. 30 pm
Varighet: 2 uker
Pris: 3199
Neste kurs: 07.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Forbered deg til Norskprøven hos NLS Norwegian Language School, som tilbyr opplæring på nivåene A1-A2, B1-B2 og C1. Kurset vårt består av ekspertinstruksjon, øvingsprøver og individuell tilbakemelding for å hjelpe deg med å mestre lesing, skriving, lytting og muntlig kommunikasjon.

Norskprøven forberedelseskurs ved NLS Norwegian Language School er nøye utformet for å gi studenter de ferdighetene og selvtilliten som trengs for å utmerke seg på den offisielle norskprøven. Enten du sikter mot nivå A1-A2, B1-B2 eller C1, tilbyr dette kurset omfattende forberedelse til alle deler av Norskprøven, som er avgjørende for forskjellige behov, inkludert permanent opphold, statsborgerskap og akademiske eller profesjonelle mål i Norge.

Hva du vil oppnå:
Full dekning av eksamensdelene: Kurset forbereder studentene for hver del av Norskprøven, inkludert lesing, skriving, lytting og muntlig kommunikasjon. Det er skreddersydd for hvert nivå (A1-A2, B1-B2 og C1), noe som sikrer målrettet læring og fremgang.

Høyt kvalifiserte lærere:
Lær fra erfarne instruktører som spesialiserer seg på undervisning i norsk språk og forberedelse til eksamen. De tilbyr strukturerte timer, strategier for eksamensprøver og individuell støtte for å hjelpe deg å lykkes.

Små klasse størrelser:
Nyt personlig undervisning og individuell tilbakemelding, noe som gjør det mulig for lærerne å fokusere på dine spesifikke styrker og områder for forbedring.

Fleksible timeplanalternativer:
Kurset tilbyr både fysiske og nettbaserte alternativer for å imøtekomme travle timeplaner. Enten du foretrekker kvelds-, helge- eller dagklasser, har vi en timeplan som passer for deg.

Interaktiv læring:
Dra nytte av et dynamisk læringsmiljø med muligheter til å praktisere å snakke, lytte og samhandle på norsk gjennom gruppe diskusjoner, presentasjoner og samarbeidsaktiviteter.

Hvem er dette kurset for?
Dette kurset er perfekt for alle som planlegger å ta Norskprøven på hvilket som helst nivå—A1-A2, B1-B2 eller C1. Enten du trenger sertifikatet for jobb, studier eller søknader om opphold, er kurset vårt designet for å hjelpe deg å nå dine språkmål og utmerke deg på eksamen.

Gjør deg klar for suksess med Norskprøven forberedelseskurs ved NLS!