Norskkurs nivå B1 - Nettbasert



Kursarrangør: Multiskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid:
Morgenen, ettermiddagen eller kveld.
Hverdager eller i helgen – vi tilbyr kurs når det passer for deg.
Varighet: 24 timer
Pris: 3120

Timene holdes vanligvis i en gruppe på 5 - 6 deltakere. Vi verdsetter din tid, og sørger derfor for at opplæringsmaterialet er variert og interessant. Gjennom engasjerende gruppeoppgaver og dagsaktuell undervisning vil man lære alt fra korrekt grammatikk til riktig uttale.

Innhold.
På dette nivået kan deltakeren forstå og bruke kjente, dagligdagse uttrykk og svært enkle utsagn om seg selv og nære forhold. Deltakeren kan delta i rutinepregede samtaler på en enkel måte, hvis samtalepartneren snakker langsomt og tydelig og er innstilt på å hjelpe.

Gruppene blir satt sammen med like forkunnskaper, behov og interesser. Slik får man i tillegg til individuell støtte fra våre dyktige lærere, også en mulighet til å praktisere språket med andre på samme nivå. Læreren vil legge opp til individuelt arbeid og samarbeid ved behov.

Tidspunkt:
Undervisningen foregår når det passer deg: om morgenen, ettermiddagen eller på kvelden. Hverdager eller i helgen – vi tilbyr kurs når det passer for deg. Optimal varighet per leksjon er 90 minutter. Har du ikke mulighet til å være med på undervisningen en dag, vil det være et opptak av timen tilgjengelig for visning allerede neste dag.

Eksamen / sertifisering:
Når deltakeren fullfører kurset får han/hun tilsendt et kursbevis med informasjon om gjennomført timetall på kurset.  Kursbeviset er anerkjent av politiet og utlendingsmyndighetene som dokumentasjon i søknaden om permanent oppholdstillatelse.

Priser:
Betaling for timene og konsultasjonene skal gjøres før kursstart. Ved å betale godtar du vilkårene våre for levering av tjenester. Hvis du ikke kan delta i gruppekursene, vil ikke betalingen bli refundert.

Prisen på undervisningstimer i en gruppe:
• 130 kr / 45 min

Vi hjelper deg med å finne en prisløsning og optimal treningstid