Norsk skrivekurs - nettstudie



Kursarrangør: Akademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: fleksibel
Varighet: 1 semester
Pris: 5.400

Vi tilbyr kurs i Norsk skrivekurs. Kurset er lagt tett opp mot skriftlig eksamen i norsk hovedmål eller sidemål, og du jobber med eksamensoppgaver hele veien. Kurset fokuserer på struktur og innhold i en skriftlig besvarelse.

Du vil lære å skrive i ulike sjangre, bygge opp gode tekster og forstå hva eksamensoppgavene spør etter. OBS: Kurset teller ikke på årstimerammen for å få støtte hos Lånekassen.

Hvorfor norsk skrivekurs?
Du trenger skrivetrening i norsk hovedmål og eller sidemål.

Om fagene:
Kurset fokuserer på struktur og innhold i en skriftlig besvarelse. Ulike typer innledning, hoveddel med oppbygging av argumenter samt konkluderende avslutning. Du får øvelse i å formulere deg skriftlig gjennom flere innleveringsoppgaver. Gjennomgang av ulike oppgavetyper som blir gitt til eksamen.

Om Akademiet Live:
Med Akademiet LIVE følger du undervisningen på nett i vårt digitale klasserom. Hvert fag har to faste livesendte undervisningsøkter i uken. Du logger på og følger undervisningen fra hvor du selv ønsker, du kan stille spørsmål til læreren direkte og danne kollokviegrupper med dine medstudenter. Opptak av alle undervisningsøkter er tilgjengelig, om du ønsker repetisjon eller har gått glipp av noe.

Målgruppe:
Akademiet nettkurs passer for deg som ønsker å studere hvor og når du vil

Forkunnskaper:
Gjennomført undervisning i norsk tilsvarende VG1, VG 2 og VG 3.

Eksamen:
Norsk hovedmål skriftlig og eller sidemål skriftlig.

Eksamen:
Det er tre eksamener i norsk, én skriftlig sentralgitt eksamen i hovedmål, én i sidemål, samt en lokalgitt, muntlig eksamen. Dato for lokalgitt eksamen settes av ditt eksamenskontor.