Nettkurset «STOPP STRESSET»



Kursarrangør: Charlotte Nagelgaard
Sted: Akershus
Akershus
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Stopp Stresset kurset er for deg som ønsker a° lære hvordan du kan gi slipp på stress, indre uro, manglende mestring og slitenhet – slik at du kan få en hverdag med mer energi, glede og indre ro. Ta kontakt med meg dersom du ønsker å kjøpe kurset eller få mer informasjon.

Innhold:
Kurset er omfattende og inneholder 6 ulike moduler hvor du får hjelp til å bli tryggere på deg selv, sette tydelig grenser, prioritere bedre og gi slipp på den indre kritikeren og unødvendig tankekjør. Slik at stress, press og perfeksjonisme sakte, men sikkert blir noe som hører fortiden til.

Det er totalt 35 læringsvideoer og til hver modul har vi utviklet et arbeidshefte for mer dybdeforståelse og egne refleksjoner. Kurset kan kjøpes som et selvstendig nettkurs eller som et supplement til personlig coaching.

Hva lærer du i kurset?
For å gi slipp på stress og slitenhet vil du lære hvordan du kan regulere tanker og følelser på en mer hensiktsmessig måte. Du vil lære hvordan du kan bruke mer tid og energi på det du kan påvirke og ha mindre fokus på det du ikke får gjort noe med, som tankekjør, grubling og katastrofetanker.

Du vil lære å styrke selvfølelsen din, sette nødvendige grenser og kunne si nei uten dårlig samvittighet. Du vil øve deg på å ta nødvendige pauser og øke tillatelsen til å sette deg selv og dine behov i førersetet. Dette er helt avgjørende når det gjelder stressreduserende tiltak.

Og du vil selvsagt også lære hvordan du blir mer strukturert og kan bruke tiden din bedre ved å prioritere og planlegge mer effektivt.

For å forsterke endringsprosessen får du kunnskap om hvordan hjerne og kropp påvirker hverandre gjensidig (mind-body connection). Du vil lære effektiv mental trening og visualisering for å innlemme og forsterke nye og mer hensiktsmessige tankemønstre og ny atferd. Gjennom mental trening vil du styrke ditt psykologiske immunforsvar og utvikle psykologiske ferdigheter så du kan leve mer i balanse.

Kurset baserer seg på følgende:
Nevrovitenskap (hvordan hjernen og kroppen samarbeider), enkel stressfysiologi, kognitiv atferdsteori og elementer fra NLP (Nevro Lingvistisk Programmering). Samt lang og bred egenerfaring i å ha hjulpet mennesker med stressrelaterte plager og utbrenthet i en årrekke. Kurset er utviklet i samarbeid med Kristin Blaker i Positiv Endring.

Om Charlotte Nagelgaard:
Jeg har min bakgrunn fra Norges MarkedsHøyskole/BI. Jeg jobbet i flere år med markedsføring i en rekke større bedrifter før jeg videreutdannet meg til coach og Lighting Process instruktør. Jeg er sertifisert NLP coach, hypnoterapeut og Lightning Process Instruktør fra Phil Parker Training Institute (PPTI) i London, og tar nå en videreutdanning hos CoachTeam AS. Jeg er også sertifisert Goalmapping Practitioner – et målstyringsverktøy som brukes både for privatpersoner og i bedrifter.

Jeg driver eget firma, charlottenagelgaard.no, hvor jeg coacher, holder kurs og foredrag. Mitt spesialområde er stress og utmattelsesproblematikk. Jeg jobber både med ungdom og voksne.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Stopp Stresset kurset er akkurat hva jeg trengte!

«Synes det er kjempebra lagt opp med gode, lærerike videoer, og enkle, kraftfulle teknikker. Merker allerede generelt mindre stress og mer ro og glede. Dette fordi jeg er blitt mer bevisst på alle de tanker som ikke er nyttige eller hensiktsmessige for meg, og som jeg nå klarer å stoppe tidlig. Hodet føles heller ikke lengre fullt av tanker som kverner rundt, og det gir en mental ro og mere overskudd.

Jeg har også blitt mer bevisst på min indre dialog, og fokuserer nå på en positiv dialog og det å være min egen “heiagjeng” og beste støttespiller. Jeg har også blitt enda flinkere til å fokusere og prioritere når jeg er på jobb, og til å verdsette alle de ting jeg faktisk får utrettet hver dag, i stedet for å være misfornøyd og la meg stresse over det jeg ikke har fått gjort!”
– Mette Mansåker

Dette kurset har vært svært givende!
Kurset har god struktur, og er bygget opp med leksjoner og oppgaver, slik at du virkelig kan gå i dybden. Kurset gir konkrete verktøy som du kan bruke i hverdagen din, uavhengig av utfordringene dine. Jeg tenkte kanskje at de lovet mye, men jammen har de klart å gi meg mye gjennom dette kurset!

Selv har jeg fått enda flere brikker på plass i min egen utvikling – blitt mer bevisst på en del uhensiktsmessige tankemønstre, sluttet å gruble så mye som tidligere, blitt mer løsningsorientert og klarer i større grad å sortere impulser. Jeg merker tydeligere overskudd og har blitt enda bedre kjent med egne verdier, reaksjonsmønstre og tankemønstre”.
– Silje Mellqvist

Stressmestringskurs i Oslo kommune – Renovasjonsetaten
«Stressmestringskurset traff oss alle på en aller annen måte! Slidene var gode og forklaringene dine traff godt og gjorde det mulig å relatere oss til stoffet. For min del var det emnet om å ta for mye ansvar for andre som traff aller mest. Jeg klarer nå å stoppe opp og bryte dette mønsteret siden jeg har fått en knagg å henge det på. I tillegg likte jeg veldig godt øvelsen med å prioritere mer effektivt, noe vi skal jobbe videre med i teamet.»
– Gry Flage Eriksen, Teamleder