Nettkurs i lokasjonsorientert søkemotoroptimalisering



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 4 timer
Pris: 349

Lokasjonsorientert søkemotoroptimalisering (også kalt lokal SEO) skiller seg fra tradisjonell søkemotoroptimalisering ved at fokuset ligger på å forbedre synligheten til en nettside ut fra et lokalt perspektiv. Det handler om å styrke sin posisjon i lokalmiljøet og øke sin tilstedeværelse i lokasjon

Bli en ekspert i lokal SEO (lokasjonsorientert søkemotoroptimalisering) med kurset "Lokasjonsorientert Søkemotoroptimalisering", ledet av Espen Faugstad hos Utdannet.no. Dette kurset fokuserer på å forbedre synligheten til din nettside fra et lokalt perspektiv, noe som er avgjørende for bedrifter som ønsker å tiltrekke seg kunder lokalt.

Du vil lære hva som skiller lokal SEO fra tradisjonell SEO, og hvordan søkemotorer som Google fungerer for å bestemme hvilke resultater som vises basert på lokasjon. Kurset vil dekke opprettelsen av en Google Min Bedrift-konto, faktorer som påvirker lokal ranking, og hvordan du analyserer og velger effektive søkeord for din målgruppe.

Kurset gir også innsikt i hvordan du optimaliserer en nettside for lokal SEO, gjør nettsiden mer brukervennlig, og bruker strukturert data for å forbedre synligheten. Du vil også lære om viktigheten av inngående, interne og utgående lenker for å bygge autoritet og forbedre ranking. Ved kursets slutt vil du ha den kunnskapen og ferdighetene som kreves for å forbedre din lokale søkemotoroptimalisering betydelig.