Nettkurs i Regnskap: grunnleggende



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 2 timer
Pris: 549

Regnskapskurset er laget for deg som ønsker å forstå litt mer av de ulike delene ved et regnskap. I kurset vil du få en teoretisk og praktisk innføring, hvor du vil lære om regnskapsuttrykk som balanse, resultat, skatt i ulike selskapsformer, merverdiavgift og oversikt over de ulike rapporteringer s

Forstå grunnleggende prinsipper i regnskap med kurset "Regnskap: Grunnleggende", tilbudt av Utdannet.no og ledet av "Regnskapsdoktor". Dette kurset er perfekt for alle som ønsker å få et solid fundament i regnskap, enten for personlig kunnskap eller som forberedelse til videre studier eller praksis i feltet. Det er ideelt for de som har lite eller ingen erfaring med regnskap fra før.

Kurset vil gi deg både teoretisk og praktisk innføring i regnskap. Du vil lære om grunnleggende regnskapsuttrykk som balanse, resultat, skatteaspekter i forskjellige selskapsformer, merverdiavgift, og nødvendige rapporteringer. Det vil også dekke praktiske aspekter som å velge regnskapsfører, betydningen av en egen bankkonto for selskapet, og hva et regnskapssystem inneholder.

Etter å ha fullført kurset, vil du ha en bedre forståelse av regnskapsprinsipper, og være utrustet med nyttige tips og råd for håndtering av regnskap. Dette kurset vil gi deg kunnskapen du trenger for å ta mer informerte beslutninger knyttet til regnskap og økonomisk styring.

Vis flere tilsvarende kurs: