Nettkurs i Microsoft Excel: pivottabeller



Kursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Pris: 349

En pivottabell er et kraftig verktøy i Microsoft Excel som gjør at du kan beregne, summere og analysere store mengder data på en rask og effektiv måte. En pivottabell kan brukes til å analysere numeriske data og til å besvare uventede spørsmål om dataen. Kort fortalt, en pivottabell hjelper deg med

En pivottabell er et kraftig verktøy i Microsoft Excel som gjør at du kan beregne, summere og analysere store mengder data på en rask og effektiv måte. En pivottabell kan brukes til å analysere numeriske data og til å besvare uventede spørsmål om dataen. Kort fortalt, en pivottabell hjelper deg med å ta informerte beslutninger basert på funnene i dataene dine.

I dette kurset, ledet av Espen Faugstad, vil du lære alt du trenger å vite for å jobbe med pivottabeller i Microsoft Excel. Kurset vil dekke hva en pivottabell er, hvordan du klargjør data, organiserer data, formaterer data, presenterer data, og mye mer. For å ta dette kurset, bør du ha grunnleggende forståelse av Microsoft Excel.

Etter å ha fullført kurset vil du være i stand til å bruke pivottabeller til å analysere data, trekke innsikter og ta informerte beslutninger basert på dataene i Excel.