Nettkurs: Skattetrekk



Kursarrangør: Sticos AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv vil
Pris: 2690

Med fokus på forskuddstrekk og skattetrekk i arbeidsforhold vil dette kurset gi deg en god innføring eller oppfriskning og nødvendig kunnskap på temaet.

Dette er et generelt kurs med fokus på forskuddstrekk. Kurset er begrenset til å gjelde arbeidsforhold. Behandling av ytelser fra NAV, lover og regler for sjøfolk o.l. omhandles derfor ikke i dette kurset. Vi vil gå inn på hvilke ytelser det skal beregnes forskuddstrekk i og hvilke ytelser som er unntatt beregning av forskuddstrekk. Vi skal også ta for oss de ulike skattekort-typene, oppbevaring av skattetrekksmidler samt frister for a-meldingen og rapporteringen rundt dette. Dette kurset er godt egnet som en innføring eller oppfriskning, både for personer som jobber med lønn i det daglige, men også for de som jobber med regnskap og de som ikke har store bakgrunnskunnskaper på temaet.

Innhold:

• Arbeidsgivers plikter og ansvar
• Skattekort
• Forskuddstrekk
• Oppbevaring av skattetrekksmidler
• A-melding og rapportering

Nettkursene er interaktive kurs med en variasjon av tekst, video og spørsmål underveis. Dette gjør kurset engasjerende og gir deg god læringseffekt. Kurset kan gjennomføres på både PC, nettbrett og mobil. Kursbevis lagres automatisk i kursplattformen.

Kursholder: Tuva Nordal Skjerve.

Et kurs er personlig, og du vil ha det tilgjengelig i 3 måneder fra kjøp.

Ofte stilte spørsmål om nettkurs: https://www.sticos.no/kurs/nettkurs/faq

Eksamen / sertifisering

Autorisasjon

Regnskapsfører: 3 timer skatte- og avgiftsrett
Revisor: 3 timer skatte- og avgiftsrett