NLP Practitioner utdanning (80 CPD poeng) - coaching



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (80 studiepoeng)
Undervisningstid: Oppstart 1 2024: 11 jan 2024 Oppstart 2 2024: 11 apr 2024
Varighet: 3 måneder
Neste kurs: 12.09.2024 | Vis alle kursdatoer

NLP Sertifisering - Level 1 Coaching Ønsker du å hente frem mer av ditt potensiale? Ønsker du å lære verktøy som kan gi deg fordeler både personlig og profesjonelt? NOCNA NLP Practitioner online lærer deg praktiske, kraftfulle verktøy for kommunikasjon, coaching og motivasjon.

NLP Practitioner online kurs/ utdanningen passer for deg som ønsker å:

Lære hvordan du kommuniserer tydelig og effektivt
Ta din personlige og profesjonelle utvikling til et nytt nivå
Sette deg klare mål- og lære strategier for hvordan du skal nå de
Håndtere stress og andre uønskede følelser

Som Norges flaggskip og pionérskole innenfor NLP og coaching sørger vi for å levere utdanninger med høy pedagogisk kvalitet og kompetanse med fokus på høye standarder innen NLP & Coaching. I over 30 år har vi vært toneangivende i Norge og vi til enhver tid oppgraderer utdanningene for å gi deg det aller siste innenfor NLP, coaching, psykologi og mental trening.

NOCNA NLP tilbyr praktiske coachingverktøy og faglig kompetanse som setter deg i stand til å finne og bruke de ressursene, som du allerede har, men enda ikke utnytter fullt ut. NLP hjelper deg å ta i bruk dine ressurser og ditt skjulte potensiale uavhengig av hvem du er og hvordan situasjonen din er. NLP kan med andre ord gi deg verktøy for å aktivere livsstilsendringer, mestring, motivasjon, mindset og selvtillit.