Motiverende intervju (MI) – en samtalemetode for atferdsendring



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 15 ganger
Pris: fra 375

Dette kurset i motiverende intervju (MI) gir deg konkrete tips til hvordan du bruker teknikker i atferdsendring for å kommunisere bedre. Kurset passer for deg som ønsker å motivere andre til å gjøre endringer, nå mål og prestere bedre.

Du lærer:
- Hva som skaper indre motivasjon, eierskap og engasjement
- Hva motiverende intervju er, og når du bruker metoden
- Hvordan du bruker samtaleteknikkene i praksis
- Hvordan du trener på motiverende intervju i hverdagen
- Hvordan du etablerer gode kommunikasjonsvaner

Om kurset:
I dette kurset i motiverende intervju (MI) lærer du hvordan du bruker dokumenterte samtaleteknikker for å skape motivasjon, driv og engasjement hos medarbeiderne.

Du får en enkel innføring i motivasjonsteori, så du vet hva som gjør et menneske motivert. Deretter får du vite hva som er den vanligste feilen mange gjør når vi forsøker å motivere andre, slik at du unngår å gå i fella.

Gjennom konkrete tips og praktiske eksempler får du vite hvordan du bruker samtaleteknikkene i praksis – både i møter, i medarbeidersamtaler og i praten ved kaffemaskinen.

Du kan naturligvis bruke de samme teknikkene på alle arenaer der du vil motivere andre til å gjøre endringer, både på jobben og privat.

Kurset inneholder tips til hvordan du bruker teknikker i atferdsendring for å kommunisere bedre i en hektisk hverdag og hva du gjør for å etablere gode kommunikasjonsvaner.

Kurset passer for deg som er opptatt av god kommunikasjon og vil motivere andre til å gjøre endringer, nå mål og prestere bedre.

Uansett om du er leder, terapeut, veileder, trener eller har en annen rolle der du hjelper mennesker å utvikle seg. En fin bonus er at du kan bruke de samme teknikkene til å skape sterkere motivasjon hos deg selv.