Mindfulnesskurs 6 uker FORMIDDAG



Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Kursadresse: Kalfarveien 31, 5018 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl.11.00-13.00.
Varighet: 6 uker
Pris: 4200

Vi tilbyr formiddagskurs i mindfulness. Gjennom aksept åpner det seg muligheter og valg. Slik kan livet leves mer i tråd med våre egne ønsker og verdier. Kurset bygger på Jon Kabat-Zinn´s tradisjon, men har også integrert andre retninger som kognitiv terapi, NLP teknikker og coaching.

Innhold:
Gjennom aksept åpner det seg muligheter og valg. Slik kan livet leves mer i tråd med våre egne ønsker og verdier. Vi blir gjennom kurset kjent med hvordan vi kan endre tankemønstre og øke vår tilstedeværelse gjennom bruk av ulike teknikker og metoder.

Økt bevissthet, læring og øving er det som må til for å få endring. Det vil derfor mellom samlingene bli gitt enkle øvelser, som det forventes at kursdeltakerne gjennomfører.

Det tilrettelegges for en god og trygg atmosfære med en liten gruppe på max. 6 deltakere. Er det spesielle hensyn du vil at skal bli ivaretatt, så har du mulighet for en samtale på forhånd.

Kursholder:
Kurset blir ledet av Linda Elin Aase som er utdannet pedagog med 2 års videre spesialisering innen for vold og traumatisk stress. Hun er i tillegg helsecoach og Mindfulness-instruktør. Linda har over 30 års erfaring i arbeid med mennesker som av ulike årsaker har opplevd en vanskelig livssituasjon.

Målgruppe:
Dette kurset er tilpasset alle, uansett alder, livssituasjon, religion og fysisk form.

Pris:
Kurset koster kr. 4200-. faktura blir tilsendt når du har meldt deg på. Eventuelt avmelding må skje senest en uke før kursstart, hvis du ikke skal belastes med kursavgift.

NB! Kurset holdes under forutsetning av et visst antall påmeldte.