Mindfulness - ja til trivsel, overskudd og mer livsglede



Kursarrangør: Ingbjørgs Pusterom
Sted: Ingbjørgs Pusteroms lokaler (inngang nord)
          Rogaland, Time / Bryne
Kursadresse: Jernbanegata 4, 4340 Bryn (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: mandag kl. 19.00 – 21.15
Varighet: 8 ganger
Pris: 3.890

Klar for mer oversikt over hverdagen din og mer fred og ro i hode og kropp? Mer energi, bedre søvn, bedre samarbeidsevne. Tenke klarere og bedre forståelse for dine tanker og følelser, slik at du lettere aksepterer deg selv. Større selvinnsikt.

Ja til trivsel, overskudd og mer livsglede. Er du nysgjerrig på hva pusten kan brukes til utenom den ordinære pustingen? Da kan dette være midt i blinken for akkurat deg. Et kurs der du lærer enkle, konkrete og praktiske øvelser som reduserer stress og gir deg mer energi og livsglede.

På kurskveldene fokuserer vi på praktisering av øvelser samt teorien rundt:
• Bli oppmerksom på hva din egen pust kan gjøre for deg
• Hva gir stress
• Hva med alle tankene og følelsene
• Er alle tanker sanne
• Det autonome nervesystem, gassen og bremsen

Forholdet mellom de 5 sansene + den indre sansen. Den indre sansen brukes til både å fantasere, tolke og forstille seg ting - Hvor finner vi den indre gleden og freden som finnes i oss alle.

Tidspunkter:
Jeg kan arrangere kurs på formiddager kl 10:00 - 12:00 og kvelder kl 18:00 - 20:00. Meld din interesse nå.

Målgruppe for kurset:
For alle som ønsker å trene hjernen

Kursmateriell:
Boken «Orkanens øye» er inkludert

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg har hatt problemer med søvn og uro i kroppen i flere år, har prøvd det meste, men hadde ikke lyst å spise sovepiller resten av livet. Da jeg fikk tilbud av Ingbjørg å prøve 8 uker mindfulness, så tenkte jeg at alt må prøves. Det er jeg glad for i dag, sover godt så å si hver natt. Dersom jeg skulle få uro i kroppen (stress) igjen, som skjer av og til i travle tider så tar jeg meg tid til å tenke hva vi lærte og å høre på cd-en vi fikk på kurset, det hjelper ganske fort ?? Anbefaler alle som ikke er gode på å senke skuldrene, til å prøve mindfulness.
- Helsing Marianne

Jeg har hatt stort utbytte av Ingbjørg sitt kurs i mindfulness i løa på Obrestad. Kombinasjonen av Ingbjørgs jordnære, varme, engasjerte og tydelige formidling og den storslåtte naturen med havet og stranda som står rett på deg utenfor løa er fantastisk. Kurslokalene og stedet på Obrestad forsterker budskapet Ingbjørg har til sine kursdeltagere. Øvelsene vi gjør både inne i løa og enda mer ute, blir sterke opplevelser som inspirerer til å fortsette å praktisere etter kurshelga. Jeg liker bakkekontakten Ingbjørg har. Hun er en instruktør som gjennom sine konkrete eksempler og erfaringer bygger bro mellom de frelste og de mer skeptiske. Jeg vil på det sterkeste anbefale mindfulnesskursene til Ingbjørg.
- Torill, 53 år