Meditasjonskveld på nett - ´ Fra støy til stillhet´



Kursarrangør: Senter for Livshjelp
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: en eller tre måneder (kr. 260,-/kr. 360,-)
Pris: 260

I et samfunn der vi blir stadig mer overlesset, øker behovet for å tømme sinnet og stoppe tankekjøret. For mye støy gjør deg sliten og demotivert. Meditasjon gir deg tilgang til å finne veien inn i indre fred og en stillhet som ikke er avhengig av at alt er stille rundt deg

Stillhet er mer enn fravær av støy – et rikt språk for din indre viten som du kan få tilgang til, uavhengig av ditt utgangspunkt og din erfaringsbakgrunn.


• Stillhet – meditasjonens gave
• Å nullstille kropp og sinn
• Radikal lytting – en nøkkel til fordypning og forløsning

Audun Myskja definerer meditasjon som en prosess for å oppnå indre fred. Siden 1988 har han, sammen med ektefelle Reidun Myskja, veiledet flere tusen mennesker med ulike behov og bakgrunn til å forstå og mestre meditasjon. Audun Myskja har en særlig evne til å hjelpe andre til å finne indre ro gjennom meditasjon, og bygge en praksis over tid. Hans unike erfaring og formidlingsevne gjør denne kvelden til et must for alle som er interesserte i å utforske meditasjonens verden, veiledet av en ekspert på feltet.

Meditasjonskvelden streames live med Audun Myskja. Dersom du ikke har mulighet i oppsatt tidspunkt, vil du få tilgang til opptak i etterkant av sendingen. Du kan ved påmelding velge om du ønsker å beholde tilgang til meditasjonskvelden i 1 måned (260,-) eller 3 måneder (360,-).