Matteknikk



Sted: Orkdal vidaregåande skole
          Sør-Trøndelag, Orkdal
Kursadresse: Orkdalsveien 340, 7300 Orkanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning (120 studiepoeng)
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 år

Vi tilbyr deltidsstudie i kornproduksjon og driftsledelse. Landbruket møter stadig nye utfordringer og krav til endringer, og målsettinga vår er å bidra til å styrke kunnskapen og dermed grunnlaget for fortsatt god drift.

Utdanningens innhold
• produksjonsprosesser i matindustrien
• råvarekunnskap
• mikrobiologi og kjemi
• laboratoriearbeid
• regelverk, mattrygghet og HMS i matindustri
• teamarbeid og arbeidsmiljø
• ledelse, organisering og drift av virksomhet

Dette deltidsstudiet passer for deg som jobber i eller har ønske om å jobbe innenfor matbransjen og som ønsker å øke din kompetanse. Etter endt studium får du tittelen fagskoleingeniør. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler. Samt teamarbeid og utvikling av godt fysisk og sosialt arbeidsmiljø med praktisk ledelse, organisering og drift av en organisasjon.

Organisering av studiet
Studiet er organisert i seks obligatoriske samlinger pr. år, samt en obligatorisk samling det siste halvåret hvor det kun arbeides med hovedprosjektet. Undervisningen på samling foregår i klasserom og i laboratorium/verksted. Tiden mellom samlingene følges opp med selvstendig nettstøttet arbeid. Samlingene er et samarbeid mellom Trøndelag høyere yrkesfagskole og matteknologisk utdanning ved NTNU.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker deltidsstudie i kornproduksjon og driftsledelse

Vis flere tilsvarende kurs: