Matte for barn som ikke liker matte - online undervisning



Kursarrangør: Forskerfabrikken
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Foredrag
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Online og fleksibel undervisning hver uke. Tidspunkt og ukedag velger dere selv.
Pris: Ta kontakt

Ønsker du at ditt barn skal få gode følelser knyttet til mattefaget, og oppleve mestring? Vi tilbyr nå privatundervisning som er individuelt tilpasset ditt barn. Barnet vil oppleve matte på en annen måte en det kjenner det fra skolen – og lære gjennom lek, eksperimenter og på hjernens premisser!

Undervisningen vil foregå over Zoom, og dager og tidspunkt bestemmer dere selv i samråd med kursleder. Vi sender med alt utstyret som barnet behøver – og tilpasser og justerer kurset så barnet ditt får mest mulig læringsutbytte, og ikke minst har det utrolig gøy!

PRIVATUNDERVISNING
INDIVIDUELT TILPASSET DITT BARN
Online og fleksibel undervisning hver uke. Tidspunkt og ukedag velger dere selv.

MORSOMME EKSPERIMENTER
GJØR DET MORO Å LÆRE
Våre unike undervisningsmetode skaper gode følelser knyttet til matte.

UTSTYR I POSTEN
Alle barn får tilsendt utstyrspakke
Vi inviterer barn til ekte opplevelser som aktiverer sansene og kroppen.

VÅR PEDAGOGIKK

Alle våre aktiviteter er praktiske. Vi inviterer barn til ekte opplevelser som aktiverer sansene og kroppen. Slik øker læringsutbyttet og gleden over å forstå.

Våre undervisningsmetoder er forankret i nevrologi, psykologi og pedagogikk, også kalt mind, brain and education. Her møtes biologisk og psykologisk kunnskap for å utvikle pedagogikk som spiller på lag med hjernen.

Pedagogikken er basert på forskning om hvordan hjernen lærer. Derfor er vi opptatt av å overraske og fremkalle gode følelser og mestring. Vi er også bevisste på hva hukommelsen trenger for at kunnskap skal feste seg.

Målgruppe for kurset

For alle med barn