Maksimal fettforbrenning og vektreduksjon - nettkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du vil
Varighet: 8 timer
Pris: 599

Vektkontroll, vektnedgang og slanking er hovedargumentene for å benytte seg av PT i dag. Statistisk er 45% av alle kvinner og 30% av alle menn på diett, noe som gjør markedet enormt for en dyktig Personlig Trener.

Siden vi lever av å skape resultater er det viktig å kunne de siste og beste metodene for å oppnå målsetningen. Skal du selge PT, skal du skape raske resultater: kunnskapen på denne samlingen er uvurderlig.

Den enorme mengde med teorier og myter som omkranser fettforbrenning og slanking skaper lett et stort kaos for både kuner og trenere. Hva er det som fungerer best? Hvilke dietter og metoder gir de raskeste resultatene?

Siden vi som trenere eller individer ønsker de raskeste resultatene presenterer vi her de siste teoriene og metodene rundt vektreduksjon.


Om du ønsker å vite hva som fungerer, samt hvordan du kan nå dine målsetninger er dette for Deg.

Innhold og materiale
Gjennom denne workshopen går vi gjennom forskning om vektreduksjon og viser deg hvordan man kan benytte denne kunnskapen uniddelbart på sine kunder eller deg selv. Workshopen er digital og gir muligheten til å delta uten noen ekstra logistikk og reise. Utover det vil workshopen spilles inn slik at du som deltager kan se den så ofte du vil.