Lederkurs - Feedback – ditt viktigste lederverktøy - Digitalt



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 17 Leksjoner
Pris: fra 375

Dette feedback-kurset lærer deg metoder for å kunne gi effektive tilbakemeldinger. Kurset passer spesielt godt for nye ledere eller deg som ønsker å bli bedre på lederkommunikasjon.

Innhold:
Gode feedback-teknikker er et av de viktigste verktøyene du kan lære deg som leder, og med enkle og effektive metoder kan du få en langt bedre effekt av tilbakemeldingene dine.

Metodene får du i dette kurset, og du lærer også hva som er viktig når du mottar en tilbakemelding, og hvorfor dette er særlig viktig for deg som har en lederrolle.

Dette er feedback-kurset for deg som jobber med kommunikasjon og ledelse, enten du har personalansvar, er fagansvarlig eller prosjektleder.

Kurset egner seg for alle som ønsker å bli bedre på god lederkommunikasjon, men det er spesielt godt egnet for deg som er relativt ny som leder.

Gode feedback-teknikker er kunnskap som du vil ha nytte og glede av i alle situasjoner der du jobber tett sammen med andre mennesker, enten du leder en arbeidsprosess eller et team.

Etter at du har tatt kurset vil du oppdage at det er enklere for deg å gå inn i en vanskelig samtale, og du vil merke at du har fått teknikker som tar brodden av noen av de vanskeligste tilbakemeldingene.

Dette lærer du:
- Hvordan gi og ta imot positiv feedback
- Hvordan gi negativ feedback
- Hvordan skape en positiv feedbackkultur på jobben