Lean konferansen 2024



Kursarrangør: Flowit AS
Sted: Scandic Stavanger Forus
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Bjødnabeen 2, 4033 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 7990
Neste kurs: 12.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Foredragsholder Nina Nakling er klar for konferansen 2024. Er du? «Ninas kurs og foredrag bærer preg av tydelig faglig engasjement, hennes tanker, energi og en sterk glede over å få stå på scenen!»

Tema:
Møt også Jasmin Gunnarshaug som jobber som Yggdrasil New Ways of Working Lead i Aker BP, og hun har tidligere hatt rollen som VP Lean. Med over 30 års erfaring i oljeindustrien, har hun et unikt perspektiv på motivasjon og mangfold i arbeidslivet, og hvordan dette kan styrke virksomheter. Hennes innsikt fra ulike disipliner vil inspirere deg til å tenke nytt. Dette er en sjelden mulighet til å høre fra en ekte pioner, så meld deg på Leankonferansen 2024 nå!

Ledere fra kommunene som deltar på Leankonferansen kan be om å få refundert konferanseavgiften fra OU-midlene. Denne konferansen er omfattet av rutinen for forhåndsgodkjente kursavgifter og det skal kun sendes inn krav om refusjon når man har mottatt faktura på konferanseavgiften. Rutinene for forhåndsgodkjente kursavgifter og skjema for refusjon finner man på www.ks.no/ou-refusjon.

Hvorfor delta 2024:

Relasjonsbygging: Knytt kontakter og bygg relasjoner med likesinnede fagpersoner, samarbeidspartnere og mulige kunder.

Mingling: Mingle med andre deltakere i avslappede sosiale aktiviteter, og få innsikt, inspirasjon og mulige samarbeidspartnere.

Inspirerende for egen bedrift: Hør suksesshistorie som kan motivere deg og gi verdifull læring og inspirasjon

Læring på tvers av bransjer: Lær av eksperter fra forskjellige bransjer og få nye perspektiver gjennom foredrag, workshops og paneldebatt for kommune.

Miks av faglig og underholdning: Opplev varierte innslag som faglige presentasjoner, underholdning