Lær deg mental trening



Kursarrangør: Prosessio
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Anne-Cath Vestlys Plass 1, 0150 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 6.000

Vi tilbyr kurs om lær deg mental trening. Mental trening passer for alle, men utviklingsprosessen er individuell. "One size does not fit all", derfor trenger vi å lære hvordan vi kan utvikle vår egen mental styrke. Mental trening er ikke tilfeldig, men en strukturert, målrettet utviklingsprosess.

Innhold:
Lær deg hvordan på dette kurset. Robusthet er individuelt, og må både fokusers på og trenes på. Men hva bør du utvikle og hvordan? På dette kurset vil du lære deg et rammeverk som muliggjør at du kan skreddersy din utvikling og mentale kapasitet. I følge forskning skjer læring best når det kan kobles til deg og din kontekst.

Det har vi tatt høyde for i dette kurset. Her vil du både få en teoretisk gjennomgang, samt lære ulike teknikker som kan benyttes for å utvikle mental kraft. Målsettingen med mental trening er å evne å fra ambisjon til prestasjon.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om lær deg mental trening

Påmelding er bindende når betalingen er registrert hos oss.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg husker at vi hadde en fantastisk flott opplevelse med Hege når vi brukte henne rundt vårt lag/team. Vi hadde en del sessions med laget, hvor vi hadde et stort fokus på hvordan vi kunne bli et høypresterende team. Hege var ekstremt dyktig til å få alle interesserte i de forskjellige øvelsene/fokusområdene vi holdt på med, noe som er ekstremt vanskelig med store grupper. Jeg ble kanskje mest imponert over måten hun klarte å forklare og fikk frem de tingene vi skulle gjøre/ha fokus på.

Noe annet som imponerte meg stort var at selv om hun la frem forskjellige teknikker og oppgaver vi skulle bruke og gjøre, var det alltid en rød tråd igjennom hele prosessen. Jeg tror også det var en av grunnene til at det ble en veldig positiv opplevelse for alle.

Jeg brukte også Hege som personlig mentaltrener etter den gode opplevelsen med laget. Dette var i forhold til egne behov og ting jeg så at jeg trengte å jobbe med. Det ble umiddelbart en suksess etter mange bevisstgjøringer og små oppgaver vi jobbet med over flere samtaler.

Opplevelsen av Hege på tomannshånd var veldig positiv, hun er ekstremt lett å prate med. Samtidig så var hun flink til å balansere dette gjennom å sette krav. (Jeg måte selv gjennomføre de tingene vi prater om) Så kort oppsummert, en veldig dyktig faglig coach/mentaltrener, samtidig som en suveren person som er tålmodig og enkel å prate med. God opplevelse som anbefales, uavhengig av hva det skulle være man ønsker!
- Sander A. Øverjordet. Landslaget og Mors-Thy HK (tidligere Haslum HK)

Hege Brekke er en dyktig og kunnskapsrik mentaltrener. Hun har god kompetanse på hvordan hjernen og det mentale fungerer, og deler/bruker sin kunnskap på en bra måte. Hege har hjulpet meg med å fokusere på de rette tingene både før, under og etter viktige kamper/treninger, noe som har ført til forbedret fokus og forbedrede personlige resultater. I tillegg til dette er Hege en god samtalepartner som man virkelig kan stole på. Anbefaler Hege på det sterkeste til personer som er ute etter en dyktig mental trener "
- Nicolas Pignatel Jenssen, U20 og eliteseriespiller fotball 2021

Vi brukte Hege Brekke til å utvikle team og til lederutvikling i en eliteserieklubb i håndball. Hege har solid faglig kompetanse, samt en person som virkelig bryr seg om de hun jobber med. Jeg opplevde stor utvikling for teamet vårt, der vi hadde fokus på psykologisk trygghet, samt en positiv tilbakemeldingskultur. Dette førte til økte resultater både på og utenfor banen.

For meg som leder var Hege også en god støttespiller. Hun var en samtalepartner som gjorde meg til en bedre leder, og bidro til at jeg fikk brukt mine egenskaper på en best mulig måte.
-Sten Stockfleth, trener eliteserien håndball, sesongene 2017/18, 2018/19 og 2019/20