Lær deg emosjonell smidighet



Kursarrangør: Glasspaper AS
Sted: Oslo, Helsfyr
Oslo
Kursadresse: Brynsveien 12, 0667 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 17.900
Neste kurs: 21.01.2025 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om lær deg emosjonell smidighet. For å skape gode prestasjoner og samhandle godt med andre mennesker trenger vi samspillkompetanse. Gode relasjonsbyggere er mindre rigide og mer nysgjerrige på eget reaksjonsmønster i møte med andre mennesker.

Innhold:
Forstå ditt eget handlingsmønster og lær deg hvordan du kan juster elementer for å samhandle bedre. Dette kurset vil også gi deg verktøy og kunnskap som gir deg mulighet til å bygge opp motstandskraft, slik at du som leder framstår trygg og robust i ulike situasjoner. Kurset er ideelt for de som søker bevisst og ønsker en reflektert tilnærming til eget lederskap.

Læringsutbytte:
• Reflektere over situasjoner hvor emosjonellsmidighet er nødvendig for god ledelse
• Demonstrere evnen til smidig lederskap i ulikekontekster og settinger
• Utvikle bevissthet om, og praktisere, de sentrale holdninger, tankesettene og ferdighetene som kreves for å være en reflektert og emosjonell smidigleder.
• Evne til å anvende sentrale verktøy og metoder for å utvikle godt samspill med andre
• I stand til å kombinere teoretisk kunnskap, refleksjon og praktisk erfaring for å videreutvikle din lederstil

Instruktør: Hege Brekke

Hege Brekke er pedagog med en masterutdannelse innen ledelse. Hun har ett stort engasjement for kulturbygging og prestasjonsutvikling, både innen organisasjoner, team og på individnivå. I tillegg hun lang erfaring med mentoring innen organisasjonsutvikling, prestasjonsteam og lederskap.

Hege har også erfaring fra rollen som mental trener i toppidretten, og har bistått ulike eliteserielag i både håndball og fotball, trenere, utøvere og dommere både i Norge og i utlandet. Hege brenner for å hjelpe individer og team med å fremme gode prestasjoner, på en sunn og bærekraftig måte.

Målgruppe for kurset:
Målgruppen er ledere som søkeren bevisst, reflektert og smidigtilnærming til eget lederskap. Kurset passer også for team-,prosjekt- og prosessledere.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursmateriell, lunsj og bevertning

Bedriftsinterne kurs:
Kurset tilbys også som en bedriftsintern workshop