Kurs i ledd og ryggsøylebehandling etter Dornmetoden



Kursarrangør: Norsk Heilpraktikerskole
Sted: Nordstrand
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 09:30 - 16:30
Varighet: 2 dager
Pris: 3500/ 3850
Neste kurs: 19.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i Dornmetoden - en behandling til selvhjelp som benyttes til å korrigere feilstillinger i ryggraden og andre ledd. Dornmetoden er en skånsom metode til korrigerer usymmetri i kroppens skjelett. På vårt 2-dagers kurs lærer du alt du behøver å kunne for å praktisere Dorn-metoden.

Early Bird pris ved påmelding innen 24.9.24

Dornmetoden ble utviklet for ca 30 år siden av tyskeren Dieter Dorn, og har blitt en hurtig voksende behandlingsmetode over hele verden. Metoden benyttes til å behandle nakke, rygg skulder og andre leddproblemer, samt at den hjelper til med å forbedre den allmenne kroppsholdningen og helsen.

Dornmetodens suksess skyldes dens enkelhet, unikhet og effektivitet
Dornmetoden er en manuellterapi som på en skånsom, mykt og effektiv måte korrigerer feilstilte virvler og ledd. Metoden benytter myke bevegelser og lette trykk til å korrigere feilstillinger i ledd og ryggrad. Den virker uten manipulasjon eller knekking. Behandlingen starter alltid å korrigere eventuelle funksjonelle ulikheter i beinlengden, som (ifølge Dieter Dorn) de fleste av oss har.

Ulikheter i beinlengden fører til skjevheter i bekkenet, som igjen fører til skjevheter i ryggraden. Ryggraden som er en av våre mest sentrale deler i kroppen har koblinger til alle våre organ og kroppsfunksjoner. I følge Dornmetoden anses koblingene å være både fysiske og psykiske. En blokkering av skiver i ryggraden kan føre til plager, smerter og sykdommer hvor som helst i kroppen.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer både for terapeuter og behandlere

Kursmateriell:
På kurset får du utlevert et detaljert kurskompendium som du senere kan bruke som oppslagsverk

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis etter fullført kurs

Kursholder: Lars Steinar Haugen

Lars Steinar Haugen er heilpraktiker, homeopat og dornterapeut. Har arbeidet med Dornmetoden i over 10 år og har selv gått på flere kurser i metoden både i Tyskland og Norge. Lars Steinar er leder av Norsk Heilpraktikerskole.