Grunnleggende hjerte-lungeredning (GHLR) - etter avtale



Kursarrangør: Akuttsykepleie AS
Sted: Oslo
Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Pris: Gruppepris fra 2.990

Kurs i grunnleggende hjerte- og lungeredning (HLR) med og uten hjertestarter, med fokus på å kunne utføre HLR alene (én-redder-teknikk). Kurset passer for ungdom og voksne i alle aldre, og er godt egnet for lag og foreninger. Det trengs ingen forkunnskaper for å delta på kurset.

Introduksjonstilbud: Ved bestilling av kurs senest 30.09.24 får du 20% rabatt på ordinære priser! Rabatten gjelder ikke lisenskostnader til NRR.

Kurset består av en teoretisk del i form av e-læring, og et 90-minutters praktisk kurs i deres lokaler.

Akuttsykepleie AS tilbyr førstehjelpskurs til bedrifter og andre organisasjoner i Oslo, Romerike og Follo. Vi kommer til dere og holder kurset der – alt som trengs er et ledig rom!

Akuttsykepleie AS har dyktige instruktører med bakgrunn som helsepersonell. Våre instruktører har instruktørbevis fra Norsk Resuscitasjonsråd, som er et av landets ledende miljøer innen hjerte- og lungeredning.

Enten dere er helsepersonell eller ikke har noen kjennskap til førstehjelp fra før, tilbyr vi et seriøst kursopplegg med mål om at hver deltaker skal bli en god utøver av hjerte- og lungeredning.

Gjennomført og bestått kurs gir kursbevis fra NRR. I tillegg får alle kursdeltakere to års tilgang til e-bok og e-læring for oppfriskning i etterkant!

Priser:
Inntil 10 deltakere: kr 2.990,-
11-20 deltakere: kr 3.990,-
21-30 deltakere: kr 4.990,-
31-40 deltakere: kr 5.990,-
Lisenskostnad fra kr 45 pr. deltaker kommer i tillegg.