Kurs i arbeidsinkludering - Bed. internt / Større gr. - Digitalt



Kursarrangør: Inklude
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Få innsikt i hvordan du kan inkludere flere i arbeidslivet. Vårt kurs i arbeidsinkludering gir praktiske verktøy og kunnskap om utfordringer, lovverk og løsninger, slik at du kan bidra til et mer inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø.

Innhold
Kurset i arbeidsinkludering gir en grundig innføring i hva arbeidsinkludering innebærer, og hvordan du som leder, HR-medarbeider eller ansatt kan bidra til å skape et inkluderende arbeidsmiljø. Vi utforsker de vanligste utfordringene og barrierene som møter arbeidssøkere fra utsatte grupper, som personer med nedsatt funksjonsevne, minoritetsbakgrunn eller hull i CV-en.

Gjennom case-studier og praktiske eksempler vil du få forståelse for hvordan inkludering kan gjennomføres i ulike typer bedrifter og bransjer. Kurset dekker også relevante lover og regler, som diskrimineringslovgivning og NAV-støtteordninger, slik at du har full oversikt over hvilke rammer du må forholde deg til. Til slutt kan vi sammen utvikle en handlingsplan for hvordan din bedrift kan implementere strategier for arbeidsinkludering og dra nytte av de ressursene som mangfoldet i arbeidsstyrken gir.

Målgruppe:
Kurset kan tilpasses deres nivå og målgruppe, samt holdes både fysisk og digitalt.

Kursekspert:
John Brenne er en dreven foredragsholder som brenner for å lede med hjertet. Han har jobbet som personalleder og HR-leder og har videreutdanning innenfor ledelse og konflikthåndtering.

I 2024 startet han Inklude, som hjelper bedrifter med å lage programmer innen inkludering og sosial bærekraft.

Språk:
• Kurset holdes på norsk