Kurs i SE-metoden - Bed. internt / Større grupper



Kursarrangør: Inklude
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Lær hvordan du bruker SE-metoden (Sokratisk Evokasjon) til å hjelpe klienter eller ansatte med å utforske og utfordre egne tankemønstre. Dette kurset gir deg praktiske ferdigheter i å stille effektive spørsmål som fremmer refleksjon og endring uten konfrontasjon.

Innhold
Kurset "SE-metoden (Sokratisk Evokasjon)" gir en grundig innføring i hvordan du kan bruke denne kraftfulle metoden for å hjelpe klienter, ansatte eller teammedlemmer med å utfordre sine egne tankemønstre og oppnå dypere selvinnsikt. Vi starter med en introduksjon til SE-metodens filosofiske røtter og dens anvendelse i moderne veiledning, coaching og terapi.

Du vil lære å stille effektive sokratiske spørsmål som fremmer refleksjon, uten å være ledende eller konfronterende. Gjennom praktiske øvelser vil vi utforske hvordan SE-metoden kan skape en trygg samtaleprosess som åpner for selvutforskning og endring.

Videre vil vi analysere hvordan du kan bruke SE-metoden til å identifisere og utfordre inkonsekvenser i klientens resonnement på en empatisk måte. Gjennom case-studier og eksempler vil du få innsikt i hvordan metoden kan tilpasses ulike profesjonelle sammenhenger, fra terapi til ledelse. Avslutningsvis ser vi på hvordan du kan implementere SE-metoden i din egen praksis for å fremme varig personlig eller profesjonell utvikling.

Målgruppe:
Kurset kan tilpasses deres nivå og målgruppe, samt holdes både fysisk og digitalt.

Kursekspert:
John Brenne er en dreven kursholder som brenner for å lede med hjertet. Han har jobbet som personalleder og HR-leder og har videreutdanning innenfor ledelse og konflikthåndtering. Han har også bakgrunn som veileder ifra tiltaksbransjen.

I 2024 startet han Inklude, som hjelper bedrifter med å lage programmer innen inkludering og sosial bærekraft.

Språk:
• Kurset holdes på norsk