Koriki fra retningen Reido Reiki



Kursarrangør: Universal Reiki
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Velg fra oppsatte kurs 1 og 2 for å sette sammen ditt 1+2 kurs
Varighet: 2 timer
Pris: 300

I dette mikrokurset lærer du om symbolet Koriki - The Lucky Force symbol, fra Reido Reiki og hvordan benytte det i din Reikipraksis. Du må tidligere ha fullført minimum USUI Reiki nivå 1 for å kunne ta dette kurset.

KORIKI - REIKI'S SVAR PÅ FIRKLØVER

I dette mikrokurset lærer du om symbolet Koriki - The Lucky Force symbol, fra Reido Reiki og hvordan benytte det i din Reikipraksis. Du må tidligere ha fullført minimum USUI Reiki nivå 1, helst nivå 2, for å kunne ta dette kurset slik at du har en forståelse av hva Reiki symboler er, kraften i dem og hvordan de virker i healingsammenheng. Symbolet Koriki som du kobles til gjennom dette kurset er ikke et tradisjonelt Reikisymbol, det kommer fra retningen Reido Reiko som bygger på USUI Reiki. Koriki kan benyttes til alle formål for helse og personlig utvikling og er symbolenes svar på "firkløver" fordi det bringer hell og lykke. Symbolet brukes i Reikipraksis på samme måte som de tradisjonelle USUI symbolene og passer godt sammen med dem i alle former for Reiki healing.

Kurset er delt opp i to presentasjoner jeg leder deg igjennom med audio. Begge delene er obligatoriske og man begynner selvsagt med del 1 og fortsetter med del 2. Ettersom dette er online egenstudie gjennomfører du i ditt tempo. Jeg anbefaler deg likevel å gjennomføre den delen du har begynt på og totalt sett tar dette kurset 2-3 timer avhengig av hvor raskt du lærer symbolet.

Som med USUI Reikisymboler må du også ha en innvielse i Koriki, det får du som en guidet audiomeditasjon i kurset. Mot et tillegg i prisen på kr. 300 kan du om ønskelg få en personlig innvielse i kombinasjon med Reiki fjernhealing direkte fra meg via Zoom samtale.

Når du har fullført kurset tar vi en obligatorisk samtale med evnt. spørsmål og svar samt nødvendige opplysninger for signert diplom på epost som er inkludert i dette kurset.

God fornøyelse og lykke til?


For å delta går du websiden universalreiki.online som du ser link til på denne siden.
Velg fanen for onlinekurs og deretter kurset Koriki.

#Reiki #ReidoReiki #Koriki #Symbolhealing #Reikikurs

Kursmateriell

Komplett kompendium

Uttalelser

Tidligere deltagere av mine Reiki kurs, både i fysisk form og online, har gitt topp score på innhold, opplevelse og nytte av kurset.

Vis flere tilsvarende kurs: