Kommunikasjon i ledelse



Kursarrangør: Blanchard Norway
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Kl 08:00 - 16:00
Varighet: 1 dag
Pris: 7.990
Neste kurs: 16.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om kommunikasjon i ledelse. Alle virksomheter ønsker at ledere skal være gode å kommunisere. Men alt for ofte mangler man trening på grunnleggende kommunikasjonsferdigheter og de viktige samtalene og samtaleteknikkene en leder må kunne.

Innhold:
Å være leder krever et annet sett med ferdigheter. Vi vet hvor spennende, men også utfordrende, det å være leder kan være. I over 40 år har vi trent de beste lederne i verden og ut ifra det utviklet vi et program spesielt rundt kommunikasjon for ledere. Kommunikasjon i ledelse, det eneste kurset av sitt slag, bygger på suksessformelen i den bestselgende boken The New One Minute Manager®. Ledere som blir utstyrt med de nødvendige verktøyene og treningen innenfor kommunikasjon, rigges for å bli ledere som utvikler engasjerte, produktive medarbeidere og driver frem bedre resultater virksomheten.

Agenda:
Testet og utprøvd formel for å bygge suksessfulle ledere. Implementer Kommunikasjon i ledelse i din organisasjon gjennom en 8 timers workshop. Opplegget inkluderer forarbeid, engasjerende kursmateriell, videoer og læringsaktiviteter som lærer deltakerne følgende konsepter:

1) Leders tankesett:
• Lær tankesettet som kreves for god kommunikasjon som leder

2) De fire kjernesamtalene:
• Lær et svært effektivt rammeverk for samtalene som trengs for å lede mennesker og få andre til å prestere

3) De fire ferdighetene:
• Lær hvordan du har målbevisste samtaler som skaper positive og produktive relasjoner

Etter kurset har deltakerne tilgang til 6 utfordringer på Blanchard Exchange Læringsportal. Disse utfordringene guider deltakerne gjennom et sett av oppgaver for å praktisere nye ferdigheter i lederrollen.

Man har også tilgang til videoer og arbeidsarkene fra workshopen i et helt år. Når ledere har de ferdighetene de trenger for å fungere i sine roller, blir de mer fokusert og deres medarbeidere vil bli mer engasjerte og produktive fra starten. Ikke la ledere brenne seg ut ved å la dem navigere i de essensielle leder-samtalene på egenhånd.

Målgruppe for kurset:
Ledere som ønsker kurs om kommunikasjon i ledelse

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer omfattende kursmateriell