Kokkekurs - bedriftsinternt



Kursarrangør: Smakverket
Sted: I din bedrift eller våre lokaler
          Hordaland, Bergen
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 1.200 pr person

Vi tilbyr kokkekurs for bedrifter. Innledningsvis starter vi med en times gjennomgang av dagens tema, bruk av råvarer og teknikker. Så blir gruppen delt inn i 2 lag, og lagleder velges.

Kurset vil videre bestå av 3 deler:

Del 1:
Oppdekking av bord, bretting av servietter

Del 2:
Komponere og lage 3-retters meny basert på en mystery basket. Her skal en anvende teknikker fra "kokkeskolen" innledningsvis. Anretning.

Del 3:
Lagene spiser konkurrentenes mat og gir poeng for hver rett.

Vi bedømmer og premierer lagene. Vi dokumenterer kvelden med bilder.


Målgruppe for kurset:
For bedrifter og større grupper

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer vin til maten. Eventuell drikke under selve kokkekurset kommer utenom.

Vis flere tilsvarende kurs: