Klima- og miljøkrav i offentlige anskaffelser fra 2024 - modul 2



Kursarrangør: JUC
Sted: JUC
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Rosenkrantz’ gate 22, 0160 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:30 - 16:30
Varighet: 1 dag
Pris: 6.995
Neste kurs: 15.05.2025 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om klima- og miljøkrav i offentlige anskaffelser fra 2024 - modul 2. Dette kurset gir deltakerne en helhetlig forståelse av SOA bærekraft og de sentrale prinsippene for offentlige anskaffelser.

Innhold:
Fokuset ligger på å integrere bærekraftige prinsipper i hele anskaffelsesprosessen, fra planlegging til kontraktinngåelse. Målet er å utstyre deltakerne med nødvendig kunnskap til å navigere gjennom anskaffelsesprosessen i samsvar med gjeldende regelverk og bærekraftsmål.

Vennligst merk at det kan forekomme endringer i modulenes innhold. Vi forbeholder oss retten til å gjøre nødvendige justeringer for å sikre at sertifiseringen forblir relevant og oppdatert. Dette kurset er en del av sertifiseringsprosessen, og deltakelse i alle modulene er nødvendig for å oppnå sertifiseringen.

Modul 2 - tar for seg følgende emner:
• Forstå hva som ligger i begrepet "arbeidslivskriminalitet"
• Vite om krav til lønns- og arbeidsvilkår i henhold til forskrifter
• Forstå kontroll- og påseplikten i arbeidslivskriminalitet
• Kjenne til kravet til informasjon om lønns- og arbeidsvilkår i offentlige kontrakter
• Forstå innholdet og formålet med bestemmelser i lov om offentlige anskaffelser som handler om å fremme hensyn til arbeidsforhold.
• Kjenne til forskriften om offentlige anskaffelser som regulerer antall ledd i leverandørkjeden og krav om bankbetaling.

Kursholder: Marianne Dragsten, advokat og partner i Vaar Advokat AS

Målgruppe for kurset:
Dette kurset er designet for anskaffelsesansvarlige, ledere, juridiske fagfolk, miljørådgivere og spesialister som ønsker å forstå og implementere prinsippene for bærekraftige anskaffelser i samsvar med de kommende regelendringene, med fokus på SOA bærekraft og nye klima- og miljøkrav i offentlige anskaffelser fra 2024.

Kursmateriell:
Deltakerne får tilgang til kurspresentasjonen og annet relevant materiale gjennom JUCs online materialeportal