Kinesisk intensivkurs HSK0-HSK1 24 timer



Kursarrangør: Lær Kinesisk
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: mandag - fredag 9.00 - 10.30 14.00 - 15.30 17.00 - 18.30 19.00 - 20.30 lørdag og søndag 10.00 - 11.30 15.00 -16.30
Varighet: 4 uker
Pris: 7326
Neste kurs: 30.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Dette engasjerende og oppslukende kinesisk intensivkurset på HSK0-HSK1-nivået er designet for nybegynnere. Enten du er ny på språket eller forbereder deg på å engasjere deg i kinesisktalende samfunn, er dette kurset skreddersydd for raskt å bygge dine kommunikasjonsevner.

Kursnivå:
Vårt program er på linje med HSK1-nivået i Kinesisk Proficiency Test, med fokus på klar uttale og praktisk språkanvendelse i reelle situasjoner. Enten du forbereder deg til jobb eller håndterer daglige oppgaver, vil våre moderne undervisningsmetoder og godt strukturerte materialer hjelpe deg med å bygge et solid grunnlag i kinesisk. Fra første leksjon vil du bli fullstendig fordypet i språket, da alt undervisningsmateriell er eksklusivt på kinesisk. Denne fordypende tilnærmingen lar deg naturlig utvikle dine ferdigheter i muntlig kommunikasjon, lytting og forståelse. Ved slutten av kurset vil du ha fullført HSK1-nivået og være klar til å fortsette din språkreise.

Ved slutten av kurset vil du kunne:

Hilse og introdusere deg selv på kinesisk med selvtillit
Stille og svare på grunnleggende spørsmål ved hjelp av nåtid og fortid
Delta i hverdagslige samtaler (f.eks. shopping, bespisning osv.)
Beskrive rutineaktiviteter både i fortid og nåtid
Forstå og gi veibeskrivelser på kinesisk
Si klokka og bruke kinesiske tall
Diskutere dagligliv og rutiner, både dine egne og andres
Snakke om familien din
Håndtere nødvendige oppgaver som shopping, billettkjøp og forespørsler
Hvem bør melde seg på:
Dette kurset er ideelt for utlendinger, fagfolk, internasjonale studenter som planlegger å bo, jobbe eller studere i Kina, eller alle som er interessert i å lære kinesisk. Det er også perfekt for språkentusiaster med en lidenskap for kinesisk kultur og språk.

Kursmateriale:
Vi bruker Integrated Chinese 1 som kjernepensum for dette kurset. Hos LC Chinese School tilbyr vi også supplerende ressurser for å forbedre din læringsopplevelse. Ukentlige lekser basert på kursinnholdet vil hjelpe deg med å styrke fremgangen og sikre jevn forbedring.

Kursbevis:
Ved vellykket gjennomføring av kurset vil du motta et offisielt digitalt sertifikat som anerkjenner dine prestasjoner og nye språkkunnskaper. Dette intensive kurset tilbyr det perfekte utgangspunktet for å mestre kinesisk og få en dypere forståelse av Kinas språk, kultur og livsstil!

Kurset kan tas i klasserommet vårt eller på nett.

Vis flere tilsvarende kurs: