Kinesisk Språkreise / Au Pair Kina



Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Event / Arrangement
Studie / yrkesutdanning
Varighet: 3 måneder
Pris: 0

Vårt Au Pair i Kina-program lar deg bo hos en kinesisk familie, bli innlemmet i den lokale kulturen og dele din egen kultur gjennom barnepass og engelskundervisning. Dette gir en autentisk måte å oppleve Kina på, samtidig som du støtter vertsfamilien din.

Bli med i vårt Au Pair i Kina-program: En kulturell og språklig studieopplevelse

Leter du etter et immersivt kulturelt eventyr og en sjanse til å studere mandarin i Kina? Vårt Au Pair i Kina-program gir deg muligheten til å bo hos en kinesisk familie, dykke inn i den lokale kulturen og dele din egen gjennom barnepass og engelskundervisning. Det er den perfekte måten å oppleve Kina autentisk på, samtidig som du støtter vertsfamilien din.

Hvorfor velge Au Pair i Kina-programmet?
Kulturell Immersjon og Mandarinstudie: Bo med en kinesisk familie for å få fullt utbytte av deres tradisjoner, hverdagsliv og kultur. Som Au Pair i Kina har du muligheten til å ta ukentlige mandarinklasser, noe som hjelper deg med å utvikle ferdighetene dine i det mest talte språket i verden.

Undervisning og Læring: Del kunnskapen din ved å undervise vertsfamiliens barn i engelsk, og skap et givende kulturelt utvekslingsforhold samtidig som du får verdifull undervisningserfaring.

Fleksibel Programlengde: Velg en programlengde som passer din timeplan, med alternativer for 3, 6 eller 12 måneder.

Reise og Utforskning: I fritiden din kan du utforske Kinas rike historie og fantastiske landskap, inkludert ikoniske steder som Den kinesiske mur, Den forbudte by og moderne byer som Shanghai og Beijing.

Hva er inkludert i programmet?

Innkvartering og Måltider: Bo hos en vennlig kinesisk familie som tilbyr gratis innkvartering, måltider og et privat rom.

Månedsstipend: Motta en månedlig godtgjørelse for å dekke dine personlige utgifter, slik at du har frihet til å nyte og utforske.

Mandarinklasser: Forbedre språkferdighetene dine gjennom ukentlige mandarinklasser for å styrke din forståelse og kommunikasjonsferdigheter.

Kulturelle og Språklige Opplevelser: Delta i lokale festivaler, tradisjoner og kulturelle aktiviteter, og berik forståelsen din av kinesisk kultur mens du praktiserer språket ditt.

Løpende Støtte: Nyt kontinuerlig støtte gjennom hele oppholdet, fra matchingen med vertsfamilien til å navigere i hverdagslivet i Kina.

Hvem kan søke?
Au Pair i Kina-programmet er perfekt for individer som:
Er mellom 18 og 30 år
Har en lidenskap for kulturell utveksling, språklæring og barnepass
Snakker flytende engelsk (kinesisk er ikke et krav)
Har noe erfaring med barnepass eller undervisning (foretrukket, men ikke obligatorisk)
Er begeistret for ideen om å bo, studere og utforske Kina i flere måneder

Hvordan søke
Klar til å begynne reisen din i Kina? Søk gjennom programmets nettbaserte søknadssystem, så vil teamet vårt veilede deg gjennom prosessen med å finne en passende vertsfamilie.

For mer informasjon eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.