Kinesisk HSK3 Eksamensforberedelseskurs 3-måneders



Kursarrangør: Lær Kinesisk
Sted: Oslo
Oslo
Kursadresse: Tordenskiolds gate 2, 0160 oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: mandag – fredag 9.00 - 10.30 eller 14.00 - 15.30 eller 17.00 - 18.30 eller 19.00 - 20.30 eller Lørdag og søndag 10.00 - 11.30 eller 15.00-16.30
Varighet: 3 måneder
Pris: 18000
Neste kurs: 30.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Ved LC Chinese School tilbyr vi et skreddersydd HSK3 eksamensforberedelseskurs for studenter som ønsker å styrke sine språklige ferdigheter og bestå HSK3-eksamenen. Kurset kan tas både fysisk i klasserommet og online via Zoom, og vi gir deg fleksibiliteten til å velge det som passer deg best.

Kursinnhold:
HSK3-nivået tester studenters ferdigheter i å forstå og bruke kinesisk i dagligdagse situasjoner. Vårt kurs dekker følgende områder:

Ordforråd og grammatikk:
Lær de 600 viktigste ordene og grammatikkstrukturene som kreves for HSK3, og få en dyp forståelse gjennom klasseromsøvelser og repetisjon.

Lytteøvelser:
Vi vil jobbe med autentiske lytteøvelser som simulerer HSK3-eksamenens format, og hjelpe deg med å forbedre din evne til å forstå samtaler og korte tekster på kinesisk.

Leseforståelse:
Forbedre dine leseferdigheter gjennom øvelser med fokus på ulike typer tekster. Lær hvordan du raskt kan identifisere nøkkelinformasjon og fullføre oppgaver innenfor tidsrammer.

Skrivetrening:
Utvikle skriftlige ferdigheter som kreves på HSK3, inkludert korrekt bruk av grammatikk og setningsstrukturer. Du vil motta personlig tilbakemelding for å styrke din evne til å uttrykke deg skriftlig.

Kursopplegg:

Varighet: To ganger i uken, 2 timer per økt. Dersom du allerede har HSK2-nivå, vil et 3-måneders kurs gi deg den nødvendige forberedelsen til HSK3.
Små grupper: Maksimum 5 studenter per klasse, slik at hver student får individuell oppfølging og personlig veiledning.
Undervisningsformat: Valgfritt mellom fysisk i klasserommet eller online via Zoom.
Hvem passer dette kurset for?
Kurset er ideelt for studenter som allerede har fullført HSK2 eller har tilsvarende kunnskaper. Det er perfekt for deg som ønsker å bestå HSK3-eksamen, enten for akademiske, profesjonelle eller personlige formål.

Hvorfor velge oss?

Små klasser: Med kun 5 studenter per klasse får du tett oppfølging og individuell støtte.
Fleksible timer: Velg mellom online- eller fysisk undervisning, tilpasset dine behov.
Erfarne lærere: Våre lærere har lang erfaring med HSK-undervisning og vil veilede deg gjennom alle deler av eksamenen.
Effektiv forberedelse: Hvis du allerede har HSK2-nivå, trenger du bare 3 måneder med intensiv forberedelse for å klare HSK3.
Meld deg på vårt HSK3 Eksamensforberedelseskurs i dag, og nå dine språklige mål på bare 3 måneder, samtidig som du bygger et solid grunnlag for videre studier i kinesisk!