Jobbveilederkonferansen 2025 - webinar



Kursarrangør: Fagfokus AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: fra 2.100
Neste kurs: 02.06.2025 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr jobbveilederkonferansen 2025 som webinar. Jobbveilederrollen er i endring. Ny teknologi, generasjonsskifter og utvikling av nye metoder for kartlegging og jobbstøtte preger fremtiden. Tiden vi nå lever i er kanskje den der endringer i arbeidsmarked, demografi, og teknologi er størst.

Litt om konferansen:
Å være jobbveileder er en givende og interessant jobb, som også er krevende. Du arbeider med det som er viktigst i de fleste menneskers liv - nemlig det å være til nytte og høre til i samfunnet. Vi fokuserer på jobbveilederrollen og de delene av rollen som du kan forbedre. Konferansedatoene er nå klare, men vi starter først å arbeide med programmet over sommeren. Det er imidlertid mulig å melde seg på allerede nå! Da er du sikret den aller beste prisen!

Da starter vi snart planleggingen av neste års konferanse:
Datoen for neste års konferanse er nå klar. Det er mulig å forhåndspåmelde seg til neste års konferanse allerede nå, til fjorårets tidligpris. Slik sikrer du deg plass til beste mulige pris, og unngår eventuell prisøkning. Du kan fritt melde deg av inntil 30 dager før selve konferansen.

Det er også mulig å påvirke neste års program: har du ønsker, eller vet du om personer eller prosjekter som gjør noe spesielt? Tips oss gjerne på post(at)fagfokus.no

Konferansier: Kjell Ove Hveding

Kjell Ove Hveding er en utradisjonell konferansier som først og fremst er medmenneske, menneskekjenner og opptatt av at alle skal ha det bra. Han er også gründer som med uslitelig entusiasme, pågangsmot og godt humør har basert sin suksess på sin tro på at alle i en organisasjon gjør en like viktig jobb. Enten man arbeider med service eller mennesker, er fokuset på de som skal motta dine tjenester.

Målgruppe for kurset:
Konferansen er åpen for alle