Italiensk historie og samfunn - Nazione giovane - trinn 9 online



Kursarrangør: Scuola d`italiano
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 16:30 - 18:00
Varighet: 1 1/2 time
Pris: 250
Neste kurs: 22.11.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr online språkkurs om italiensk historie og samfunn Nazione giovane for viderekomne etter trinn 9. Gjør som over 6.000 andre gjennom de siste 30 årene, og meld deg på et av våre italienskkurs! Hos oss finner du medstudenter i alle aldre og med de forskjelligste grunner til å lære italiensk.

Italia, una nazione giovane:
I 1859 er den italienske halvøy delt i syv stater og bare to år senere, i 1861, proklameres kongeriket Italia, under én regent, Vittorio Emanuele II av Savoia. Dette kurset illustrerer de mest sentrale hendelsene som ledet fram til denne samlingen, fra 1831 og Giuseppe Mazzini sin grunnleggelse av Giovine Italia, fram til Roma blir hovedstad for det nye kongeriket, i 1871.

Litt om kurslærer:
Andrea Rinaldi er fra Lanciano i Abruzzo, har studert samtidshistorie ved Universitetet i Bologna og Universitat Autònoma de Barcelona, hvor han også jobbet som ansatt og bibliotekar frem til 2010. I august 2011 flyttet han til Norge for å studere engelsk litteratur ved Institutt for fremmedspråk ved Universitetet i Bergen, og der underviste han også italiensk kulturkunnskap.

Andrea studerte i tillegg et semester ved universitetet i Oxford, og nå arbeider han med en doktorgrad i Bergen. Han er interessert i filmhistorie, modernisme, høyreekstreme og krigsstudier. Oppstart som lærer hos oss august 2022.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker online språkkurs om italiensk historie - Nazione giovane

Nivå:
• Viderekomne etter trinn 9