Introduksjonskurs i soneterapi



Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Trondheimsveien 2K, 0560 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 3.100

Vi tilbyr introduksjonskurs i soneterapi. Soneterapi er en fantastisk behandlingsform som du kan bruke hvor som helst, da redskapet er dine egne hender. Den er en av de mest brukte formene for alternativ behandling i Norge.

Kursinnhold:
Behandlingen passer for alle og kan brukes både forebyggende og som behandling for ulike plager og lidelser - både akutte og kroniske. Soneterapi bygger på den såkalte speilbildeteorien som i enkelhet går ut på at føttene gjenspeiler kroppen i et anatomisk miniatyr. Når det oppstår sykdom / plager i den menneskelige organisme vil dette kunne gjenspeile seg i sonene på føttene (og ørene).

Soneterapi som behandling tar sikte på å gjenopprette balansen i kropp og psyke. På dette introduksjonskurset har vi fokus på føttenes soner. Du vil få en enkel innføring i hva soneterapi er, og du vil lære å behandle din familie og venner for noen vanlige plager og lidelser, og du vil også lære en god avspenningsbehandling. Kursveileder vil være en av våre dyktige faglærere.

Målgruppe for kurset:
Et introduksjonskurs i soneterapi passer perfekt for deg som er nysgjerrig på utdanningen, og ønsker å få et godt innblikk i faget før du bestemmer deg for å ta hele utdannelsen.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Godt oppbygd presentasjon med god sammenheng i stoffet. God balanse teori og praksis, direkte prøving av teorien.
- Torhild Tøndel Oslo

Lærte veldig mye på kort tid. Fin veksling mellom teori og praksis. Kursholder skapte en avslappende, trygg og god stemning som bidro til å samle gruppen, slik at mange stilte spørsmål.
- Bjørg Wilmann Oslo

Kurset virker bra og kursholder har lang erfaring og god tilstedeværelse. Kurset svarer til forventningen og det frister å gå videre!
- Laila Jacobsen Oslo