Vi tilbyr grunnkurs i indisk mat på grillen. Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag.
Her lærer du fingermat med fisk og grønnsaker, sunn vegetarmat med linser og bønner. Festmeny med tandoori, nan og alt som hører med. I tillegg lærer du om desserter og får en grundig innføring i ulike typer av tilbehør drikke og chapati. Vår erfaring er at deltagerne raskt mestrer grunnprinsippene og er klare til å prøve seg på
Kurset inneholder :
• Foredrag om krydder og ingredienser
• Detaljert gjennomgang av oppskrifter
• Praktisk instruksjon og veiledning
Kurset lærer deg om de mest sentrale krydderne på det indiske kjøkken, og hvordan du bruker de. Under foredraget serveres indisk chai og enkle, glutenfrie blandinger. Etter maten introduseres du for Nirus munnoppfrisker. Etter 3 økter kan du lage nærmest 15-16 klassiske retter. Hver økt avsluttes med et kulinarisk måltid du har vært med på å lage.
Målgruppe for kurset
Alle matglade mennesker er velkommen. Du behøver ingen forkunnskaper for å gå på grunnkurs. Den beste måte å lære på er ved å delta aktivt.
Kursmateriell:
Her får du med DVD ”Indisk mat på norske fat” med oppskriftshefte, ingredienser, 3 herlige måltider og nyttig læring for resten av livet.
Min 5 deltakere.