Hvordan fikk Halden Kommune Norges laveste sykefravær - webinar



Kursarrangør: Fagfokus AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 timer

Vi tilbyr webinar om hvordan fikk Halden Kommune Norges laveste sykefravær? Smart sykefraværsarbeid i offentlig sektor. Halden Kommune har årlige besparelser på mer enn 20 millioner sammenliknet med før samarbeidet med Anders Sætre tok til.

Program:
kl 10:00 - 13:00 Hvordan fikk Halden Kommune Norges laveste sykefravær:
People(at)Work sin forskning viser at nøkkelen til lavt fravær over tid ligger hos nærmeste leder. Dette støttes av en lang rekke studier fra blant annet FAFO (Lise Lien rapport 2018:20). Skal organisasjonens fravær reduseres må variasjonen i ledernes prestasjoner bli mindre. Kvalitative studier viser med all tydelighet at ledere som lykkes har en annen praksis enn de som mislykkes. Dette kaller vi beste praksis - og her ligger nøkkelen til markant fraværsreduksjon.

• Hva kjennetegner de beste
• Hvordan kartlegge deres praksis
• Hva slags lederatferd driver fraværet nedover
• Hvordan implementere smart atferd på tvers av hele organisasjonen

Peopleatwork har de siste 10 årene utviklet en unik metodikk som sikrer gjennomføring av de bestes praksis blant samtlige ledere på tvers. Det hele støttes av et app-basert feedback og læringssystem som gjør det lett og bli god for den enkelte leder. Lederatferd og fraværsdata monitorers og endringene gir markant innvirkning på organisasjonens økonomi.

I dagens webinar deler vi åpent om våre metoder og hvordan vi lykkes. Gjennom dagen vil dere også bli kjent med tre dyktige ledere fra skole, helse og barnehage som vil deler villig om sine erfaringer, sin praksis og hva de har gjort annerledes for å skape resultater ut på sine enheter. Målet er at du som deltager skal få med seg helt konkrete verktøy og innsikter som du kan løfte direkte tilbake i egen organisasjon.

Målgruppe for kurset:
Seminaret er egnet for ledere innenfor HR, økonomi og administrasjon som ønsker å lære en ny og effektiv metode for å redusere organisasjonens sykefravær.